Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so pissed off

Nie wymieniajcie walut na poczcie!

Polecane posty

Gość so pissed off

Witam, Chcę ostrzec przed wymianą walut na poczcie. Mają potwornie obniżony kurs funta (nie wiem, jak inne waluty, ale pewnie to samo), ja niestety w pośpiechu wczoraj wymieniłam pieniądze, na szczęście tylko 100 funtów. Najgorsze, że nie mogę tego reklamować. Zorientowani w temacie pewnie wiedzą, natomiast chciałam przestrzec takich laików jak ja. Następnym razem pójdę do kantoru lub po prostu wymienię sobie waluty na jednym z reklamowanych ostatnio portali.

Gość gość
A co mnie to goowno obchodzi? Ferdek Kiepski

Gość gość
Huehuehuehue. Wolne żarty. Kto wymienia waluty na poczcie? Tam wszystkie usługi finansowe sa potwornie drogie. Najlepiej sobie upatrzeć jakiś kantor stacjonarny w swoim mieście i tam chodzić i nie zmieniać. We Wrocku najlepszą opinią cieszy się Cent przy Rynku ( http://www.centkantor.pl ), ale u siebie tez na pewno znajdziesz coś sensownego.

Gość gość
o matko, nawet nie wiedziałam że na poczcie da się wymienić walutę! ja teraz nawet do kantorów nie chodzę i nie zwracam na nie uwagi wszystko załatwiam w necie teraz to się stało dość popularne ale nie mam jakiegoś konkretnego kantoru wyhaczam promocje na strefawalut.pl