Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy planujace menu na tydzien dla calej rodziny z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Podzielcie sie takimi? Bede bardz wdzieczna za pomysly:)

Gość gość
Kochana u mnie jeszcze jak ja byłam dzieckiem był zawsze tygodniowy plan i tak do dziś robię :-) :-) Niedziela- rosół, kurczak lub rolady na drugie Poniedziałek - reszta z niedzieli Wtorek- jakaś zupa treścią, zur, kapusniak, gorchowka lub fasolowa Środa mielone Czwartek gulasz Piątek ryba lub jajko sadzone lub w sosie Sobota spontaniczna pizza zapiekanka kebab domowej roboty

Gość gość
i tak cały czas to samo ?

Gość gość
u mnie tak nie ma,ale jesli kts moglbymi podac jakis fajny przepis na kaczke to bylabym wdzieczna.Dostalam ostanio od mamy i nie wiem jak sie za tego stwora zabrac:-)

Gość gość
Kaczka jest pyszna z jablkami:) mozesz ja nadziac albo poporcjowac i upiec w tych jablkach. Jak wolisz. Z przypraw to tylko sol i majeranek i nic poza tym. Pycha.

Gość gość
senkju za podpowiedz:-) a zurawina i kaczka to dobry pomysl?

Gość gość
w tym tygodniu było/będzie poniedziałek: krupnik, pierogi z jagodami wtorek: gulasz z indyka, kasza gryczana, ogórek kiszony środa: gulasz z indyka (zrobiłam na dwa dni), marchewka duszona z groszkiem czwartek: leczo z chlebem piątek:krem z brokuła (dzieci uwielbiają) z grzankami, ryba sola, ziemniaki, surówka sobota: kalafiorowa zupa, pizza domowa niedziela: pulpety w sosie koperkowym, ziemniaki, marchewka tarta z jabłkiem.