Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie CO JEST W TYCH RUSKICH CIĘŻARÓWKACH pomocy humanitarnej?

Polecane posty

Gość poziom01
koń trojański

Gość gość
Ruskie dziffki czyli coś co podniesie morale wśród separatystów

Gość gość
Testosteron w butelkach z napisem SOK JABŁKOWY Amfa w opakowaniach z napisem Kaszka dla dzieci

Gość gość
grube i smierdzace kafeterianki

Gość gość
misio1 i jego zabójcze gazy z wielkiego niczym szalupa statku zada.

Gość gość098123
napisze bo noz mi sie w kieszeni otwiera jaka niewiedza cechuje nastolatkow . po 1sze - dzis mlodzierz wie tyle ile dowie sie z tv i internetu - a w tych mediach dowiemy sie dokladnie to co chca nam przekazac - wiec mamy tu doczynienia z propaganda i praniem mozgu . dzis media sa w 95% wlasnoscia zydow i oni ustalaja co mamy uznawac za prawde a na terenie Polski chca zebysmy nienawidzili Rosjan , nasz rzad to tez siedziba zydow , wielu pod poslkimi nazwiskami np Sikorski , Gronkiewicz -Waltz , Kwasniewski , Komorowski ,Rostowski , Palikot, Miller ..... oni chca zebysmy nienawidzili Rosji i kosciola a sami rozsprzedali Polske za drobne obcym koroporacja ... Rosja wyrzadzila wiele zla Polsce w przeszlosci , wielu Polakow wymordowal Stalin , ale od 89 roku nie zrobili nam nic zlego i uwierzcie nie maja zamiaru takiego ...jedynymi ludobojcami i terrorystami na swiecie w tej chwili sa usa i izrael no i oczywiscie wielkie korporacje . polecam troche pogoglowac , zdac sie na wlasny rozum a kazdy dojrzy prawde ... prawde a nie rzadowo medialna propagande i sianie strachu wsrod ludzi !!!!

>>>misio1 i jego zabójcze gazy z wielkiego niczym szalupa statku zada.<<< Nie trafiłeś :D :D :D. Zadek miałem zawsze niewielki :). Za to solidne uda i dlatego nie mogłem nigdzie wygodnych spodni kupić :(. x Prawdę mówiąc chętnie bym się z takim konwojem wybrał :). Podczas powodzi stulecia, nasz TIR z zaopatrzeniem, przeszedł przez most, a kwadrans później mostu nie było :(. Takich rzeczy się nie zapomina :).

Gość gość
Bąki Putina

>>>Bąki Putina<<< Podobno Rosjanki o nim marzą, ale o fetyszu jego bąków jeszcze nie słyszałem :D :D :D. Ty to masz perwersyjne marzenia :D :D :D.