Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

Nie chce mi się już żyć nie mam siły

Polecane posty

Gość goscc

Od już paru dobrych lat jestem gnębiona. Ojca nie mam Matka znęcała się nade mną psychicznie i fizycznie,zamykała w łazience,biła po głowie,w szkole nikt mnie nie lubiał poniżali mnie śmiali sie unikali mnie,nie mam przyjaciol do dziś,jestem biedna a matka tez mnie ponizala.Teraz jestem mezatka i jestem w ciazy i chociaz maz pracuje i zarabia cos tam.Nie starcza nawet na prad i wode. I wszystko dlatego bo jestem za ladna i jestem inna,jestem spontaniczna smieszka i mam swoj wlasny rozum.I mam gust.Maz w pracy bo.musi .A ja w domu sama.Czekam tylko na smierc.Nic od zycia nie dostalam.Mam tylko prawdziwa milosc do meza i dziecko dziewczynke w drodze.Pieniadze materialne sprawy i poznawanie przyjaciol to nigdy nie mialam.Jestem osoba pechowa.

Gość gość
Ok, a teraz wypierdalaj

Gość gość
Bardzo ci współczuje Marylin :D

Gość gość
Przede wszystkim przeczytaj książkę S. Forward"Toksyczni rodzice", dowiesz się,dlaczego teraz zachowujesz się tak a nie inaczej, to wpływ dzieciństwa. Poza tym koniecznie poszukaj psychologa, są darmowi na NFZ, możliwe, że masz depresję a w ciąży to bardzo niebezpieczne... Spróbuj pogadać też z mężem, by się postarał i bardziej Cię wspierał