Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO BARDZO, BARDZO GŁUPI POMYSŁ?

Polecane posty

Gość gość

Zaznaczam, że to NIE jest prowokacja, uwierzcie. Chciałabym się nauczyc uprawiać seks oralny. Wymyśliłam, że zaproponuję loda jakiemuś facetowi w klubie. Wiem, że to niecodziennie brzmi ale w koncu nigdy więcej go nie spotkam a może czegoś się nauczę. Rozważam czy np jak się nadarzy okazja i jakiś mężczyzna mi się spodoba i oboje będziemy wystarczająco spici poprostu poprosic go o rady w praktyce. Czy to bardzo kiepski pomysł? Darujcie sobie rady o moim złym prowadzeniu się ale mam zerowe doświadczenie i wcale dobrze się z tym nie czuję:(

Gość gość
Jeśli chcesz zrobić z siebie darmową prostytutkę, która ma zerową godność to droga wolna :)

Gość gość
Ale masz problem :o Mało to filmów instruktażowych? Chcesz się czymś zarazić?

Gość gość
Co mi szkodzi, ten raz. Rzadko bywam w klubach ale wiem, że potrafię ładnie wyglądac więc czemu by nie zaszalec.

Gość gość
A o chorobach słyszałaś? Myślisz, że w ten sposób się nie zarazisz? Tylko raz wystarczy.

Gość gość
Nie, laska, to zły pomysł Ni badz darmowa dziwka (jak wiele panien tutaj) Jak już to zarob na tym pieniazki Oglos się, że jesteś niedoswiadczona i chcesz się nauczyć na sponsoring Dużo panow będzie chciało

Gość gość
Nie, laska, to zły pomysł Nie badz darmowa dziwka (jak wiele panien tutaj) Jak już to zarob na tym pieniazki Oglos się, że jesteś niedoswiadczona i chcesz się nauczyć na sponsoring Dużo panow będzie chciało