Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pegaz93

24 latek desperacko szuka dojrzałej kobiety na Śląsku.

Polecane posty

Witam, mam 24 lata i ciągle bywam w związkach w których bardzo brakuje mi prawdziwej kobiety... I zanim będzie za późno chciałbym przeżyć niezapomnianą przygodę z kobietą starsza ode mnie, puki co jestem jeszcze młody i chce wszystkiego spróbować... Najchetniej umuwił bym się z minimum 10 lat straszą, dojrzałą kobietą ( im więcej tym lepiej... ) która dużo by mnie nauczyła a ja z energią i zapałem bym tą wiedzę wykorzystał. Jeśli czytasz to i jesteś samotna albo po prostu chcesz się wyszaleć za plecami męża.. Możemy oboje na tym skorzystać... Jestem podobno przystojny i męski, możemy spotkać się w Katowicach, Chorzowie, Bytomiu albo w innym mieście ościennym. Nie ważne jak wyglądasz i ile pokazuje Ci waga, jeżeli chcesz przeżyć przygodę z młodszym, nadaża się okazja.

Gość niewielestarsza
Nie jest dla ciebie istotny wygląd? Dziwne. Ale dla mnie jest. Muszę wpierw Cię zobaczyć

Gość gość
To pokaż sie malutki:)

Gość gość
puki co umuwił bym Nie ważne nadaża Odpadłam :P

Gość gość
Czy to jakaś perwersja: sex z analfabetą? :P

Gość gość
Może zacznij od kogos znajomego. Umów sie ze swoją pania od polskiego.:) Niech rozpocznie żmudny proces nauczania. Najlepiej zacząc od podstaw.

Gość niewielestarsza
No to pokaz :)

Gość Queen of disaster
Jak chcesz kogoś wyrwać, to usuń słowo desperacko, bo desperacja nie jest seksi :) Zaciekaw swoją osobą, uwiedź słowem pisanym, a może jakaś się skusi, na młodego samca :)

Gość gość
desperacja jest godna pogardy a nie 'nie jest seksi' usuń k******* temat i załóż nowy

Gość gość
42-latek umowie sie z dojrzala kobieta 50-xxx lat,chrzanow i ok.sms nr.tel.500330172

Z dowcipu Pazury na Śląsku można spotkać chłopisko z wielkimi łapskami. Chociaż kobiety ładne tez tam są, nie wiem. ; )