Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaaaaaa

krwawienie.grzybica. ciąża

Polecane posty

Gość gośćaaaaaa

Kurcze nie wiem co robić podejzewam że mogę być w ciąży ale za wcześnie jeszcze na test (za 5dni wykonam) a od tygodnia męczy mnie cos na krztalt grzybicy pochwy co prawda kupilam 2dni temu sobie clotrimazol ale boje się go używać bo tam w ulotce pisało ze nie wolno na poczatku ciąży. To co mam robić doradzcie coś .. Co prawda świąd minoł ale co jakiś czas widzę małą plamkę krwi na bieliźnie to normalne przy grzybicy?

Gość gość
Wypowie się ktoś?

Gość gość
plamki krwi przy grzybicy?

Gość gość
"krztałt, minoł" ja pierdziele... ale tyłka dawać potrafi

Gość gość
A Tp przy grzybicy nie możliwe jest krwawienie ? Pytam bo nie mam juz sama pojęcia jak to z tym może być... Boje się strasznie bo tak mocno pragnę tego dziecka ...AE tez każdy odradza robienie testu przed terminem @ ...a może dziś zadzwonie i spróbuje dostać się do gin . ściemnie ze już jestem po zrobieniu testu żeby szybciej mnie przyjęli oczywiście prywatnie bo pewnie inna opcja nie będzie wchodziła w grę

Gość gośćaaaaaaaa
Doedukowalam się .... No głownie szukając info w necie i żekomo plemienia mogą być skutkiem grzybicy

Gość gość
alez z ciebie durna baba ....do lekarza idz ,a nie pytaj tu na forum !Co za glupi ludzie ...mamama mija 56

Gość gość
No właśnie z tym jest problem bo przez typiare z urzędu pracy nie mam juz ubezpieczenia bo podobno miałam mieć jakieś szkolenie na które się nie stawilam bo podobno zostalam o nim poinformowana przy podpisie ...a nigdy w życiu! Nic nlmi nie powiedziała pewnie sama się zakrecila ale nie idzie się z nimi wyklucic o swoje racje... Do lekarza prywatnie będę się rejestrowana w pon po zrobieniu testu jeśli wyjdzie pozytywny bo z grzybica juz sobie chyba poradziłam domowymi sposobami ...