Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka u 6 tygodniowego dziecka ratujcie

Polecane posty

Gość gość

Moj syn od soboty ma biegunke robi do 15 kup dziennie. Mieszkamy w uk i w niedziele bylismy juz u lekarza stwierdzil ze to wirus ze samo przejdzie przepisal tylko elektroity do picia i kazal kontaktowac sie jak nie przejdzie po 2 dniach. Nie przeszlo dodatkowo syn je mniej (wczesniej 120 teraz ledwo 80) jest marudny i senny. Bylismy dzisiaj u innego lekarza stwierdzil ze nie jest odwodniony i pewnie to wirus i ze moze trwac nawet dwa tygodnie nic nie przepisal i kazal isc do domu. Ja juz nie wiem czy to ja jestem przewrazliwiona czy Ci lekarze nienormalni dziecko mi marnieje w oczach i naprawde niewiem co robic.

Gość gość
Jedz do szpitala tam sa bardziej rzetelni lekarze w przychodniach to konowaly pzrewaznie siedza.

Gość gość
jedz czym predzej do szpitala i sie nie zastanawiaj! Biegunka u takich maluchow to zagrozenie zycia.. Nie wiem na co czekasz. Na kafe nikt Ci dziecka nie uleczy...

Gość gość
A żeby ci ten bachor zdechł z wycieńczenia we własnym g*****e, niech wysra sobie jelita i mózg. O ile go w ogóle ma :D :D :D

Gość gość
dziś >> hahaha dobre :D

Gość gość
W UK to norma...lekarze reaguja w agonalnym prawie stanie i czekaja Bog wie na co :-o