Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mOJ CHLOPAK DOSTAL WYPOASIONA OFERTE PRACY Z KORPORACJI Z WARSZAWY, WRESZCZIE SI

Polecane posty

Gość gość

sie wybil ! bedzie mial okolo 6 tysieyc na reke i premie dosc spore bo proijekty beda milionowe a nawet liczone w dziesiatkach milionow firma znana, prestizowa, same centrum warszawy firma nawet zaoferowala pomoc w wynajeciu miezkania w warszawie, to znaczy pomoc organizacyjna skoncze 5 ty rok studiow w bydgoszczy i jade do niego tutaj mial okolo 3200 na reke i dorabial sobie specjalistycznbymi tlumaczeniami po prostu kurcze czuje ze chwylilismy byka za rogi, w warszawei bylam tylko raz w zyciu na wycieczce szkolnej, a teraz za rok bede tam mieszkac i to w samym centrum i po prostu cvzuje sie jak na filmach gdzie mlody absolwent jedzie do firmy w nowym jorku i jest traktowany z godnoscia, szcunkiem, respektem, firma zapewnia mu dostatnie zycie mopja mama jest fryzjerka m ale w takim starym zakladzie z wygladu jak za komuny, a ojciec mechanik, bezrobotny, dorabia sobie fuchami jestem jedynaczka :) ps ktos powie ze 6 tysiecy na reke to nie jest az tak duzo, ja ci wtedy odpowiem moja droga ze perspektywy sa duzo lepsze, moj facet ma madry leb i przejawia wlasna inicjatyw i jestem pewna, ze za 2 lata bedzie mial co najmniej 10 tysiecy na reke lall juz sama tak sie ciesze dosyc malego miasteczka, mieszkam tuz pod bydgoszcza oby tylko nam sodowka nie odbila od tej warszawy, hihi

Gość poziom01
tak, Warszawa da się lubić , tutaj w ryja możesz dostać, tutaj forsę możesz zgubić , wiadoma rzecz Stolica 'słoiki i weki' zachwyca

Gość gość
stolYca !!!

Gość gość
Co to: wypoasiona?

Gość gość
Zaraz to CHŁOPAK dostał, nie ty. To z czego się cieszysz? Natychmiast wymieni gęś z prowincji na reprezentacyjną warszawiankę.

Gość gość
same centrum xx w dodatku analfabetkę

Gość gość
marne provo :D Gimbaza korzysta z ostatnich wakacyjnych dni :D

Gość gość
Warszawka gdzie jej do Paryża i Nowego yorku :D Wylecialam z tej warszawki w wielki świat i nie WRACAM :D :D :D Tutaj płaca mi w $$$$$$$$$$

Gość gość
Przez ten rok wyhaczy sobie odpowiednią.

Gość gość
A ty naiwna myślałaś, że się przejedziesz na jego plecach :D

Gość m ądralIa
...ta, zobaczysz jak mu odbije i nowa bardziej seksowna upę sobie wyhaczy...jakas na 9cm obcasach z cycami w puszupie najnowszej generacji