Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćWiktoria

Czy jest tu ktoś ,kto prowadzi sklep odzieżowy?

Polecane posty

Gość gośćWiktoria

Niedługo otwieram sklep odzieżowy,wynajęłam już lokal,odnowilam go po poprzednich najemcach,kupiłam już część towaru,czekam tylko na decyzje pup bo złożyłam wniosek o dofinansowanie i moge zacząć działać tzn. nawet jak nie otrzymam tej pomocy to i tak otworze,ale te pieniądze bardzo by mi pomogły. Mam w zwiazku z tym do was kilka pytań: gdzie zaopatrujecie swoje sklepy, ja trochę zakupiłam na Wólce Kosowskiej, trochę na Marywilskiej w Wawie, niedługo wybieram się do Rzgowa koło Łodzi- tam jeszcze nie byłam,dodam że zaopatruje się w towary polskie albo włoskie,żadnej chińszczyzny. Gdzie jeszcze mogłabym jechać w tym celu?Co Wam najbardziej schodzi? Ile miesięcznie macie dochodów z takiego biznesu? Wiem,że są miesiące lepsze i gorsze,ale tak przeciętnie. Powiem Wam,że bardzo ciężko jest zaopatrzyć taki sklep od podstaw,ja wydałam na towar juz około 7 tys,a wydaje się tego tak niewiele,myślałam że wyrobię się w 10-12 tyś,ale widzę ze nie ma opcji,lokal ponad 30mkw,więc to wszystko w nim ginie,a chcę żeby na otwarcie był zapełniony towarem,sama nienawidzę jak wchodzę do sklepu a tam puste półki i brak wyboru ,obojętnie jakiej branży. Zapraszam do dyskusji i proszę o wskazówki osoby które prowadzą lub prowadzily takie sklepy. Tylko nie odradzajcie mi tego biznesu,przeanalizowałam już mocne i słabe strony i decyzja jest już podjęta,chodzi mi o Wasze doświadczenia w takim przedsięwzięciu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować