Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JACY faceci chodza na prostytutki ???

Polecane posty

Gość gość

Jacy faceci ,jakie typy chodza na prostytutki ?

Gość gość
Stawiam na zdesperowanych, leniwych, nie panujacych nad soba i szowinistow.

Gość gość
ci których na to stać albo są uczciwi choć na tyle, żeby jakoś odwdzięczyć się kobiecie za seks a nie wyłudzać go za kłamstwa o miłości czy innym g*****ee

Gość gość
Każdy facet był na dziwkach, jak nie był, to jest skończoną pierdołą. Za sex zawsze się płaci. U dziwki akurat najmniej.

Gość gość
Moj maz... cieply kochajacy maz i ojciec. Troskliwy orsz opiekunczy. Przystojny i meski.

Gość gość
większość :D

Gość gość
A mnie nie ciekawi Jacy ale Po co chodza? Z ciekawosci oraz posmakowanie tego na co " normalna " kobieta sie nie zgadza? Czy moze " zakazny owoc smakuje najlepiej"? A moze zadna inna sie nie przespi pobiewaz jest np. Za malo atrakcyjny? Jakie moga byc jeszcze powody?

Gość gość
różne. 1.atrakcyjna a normalnie nie do zdobycia dla danego faceta 2. z ciekawości 3. dla urozmaicenia 4. bo nie ma czasu/szans/ochoty na związek 5. problemy z poczuciem własnej wartości 6. niektórych podnieca płacenie za seks 7. zeby zrobić to na co żona im nie pozwala

Gość gość
Ja osobiscie odwiedzilabym prostytutke z powodu ciekawosci jak to jest z druga kobieta;) Mam wiele kolezanek ale nie mam odwagi zainicjowac .

Gość gość
Co do pkt 6 Jesli kogos podnieca placenie za sex to niech zaplaci ( o ile jest w zwiazku) swojej dziewczynie, narzeczonej, zonie.

Gość gość
tacy kturym zona nie chce dac tak czesto jak maz by chcial a co do urozmaicen to d***** tez kobieta za kase np. loda zrobi a podejzewam ze normalnie powie ze takich zeczy nie robi bo ja to brzydzi ot cala kobieta

Gość gość
Tacy, których stać, są wybredni, nie chce im się lub to nie w ich stylu wyrywać jakąś tanią dziołchę za drinka.