Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JUTRO RZPOCZNIE SIE 3 WOJNA SWIATOWA

Polecane posty

Gość gość

jestem pewna, Putn specjalnie przeciaga wjazd konwoju do jutra... zastanawiam czy sie nie spakowac i uciekac jak najdalrj na zachod.. co myslicie? co wy robicie?

Gość gość
Ja buduje schron

Gość gość1a
Ja wybudowałam już w 2000 roku, jak miał być koniec świata. Wody zaciągałam tylko niepotrzebnie... paprykarze przeterminowane... jak żyć...

Gość gość
widzicie ,a Wy się tylko smiejecie ijestesie cyniczne. a ja nparawde się boję, wkręciłam sobie ze ta wojna bedzie. myslicie ze nie??

Gość gość
Ja wrzucam w siebie puste kalorie, przyda się ich zapas w cielsku gdy zacznie się głód

Gość gość
ja tez jestem przygotowana od 2012 nawet pianke do nurkowania zakupilam , moze sie przyda

Gość gość
No jak to jutro!!!!! Ja mam na 16 wizytę u kosmetyczki i fryzjera. Nie, jutro odpada.

Gość gość
a ja pije piwo heheheh

Gość gość
Wizyta u kosmetyczki i fryzjera w święto? Karygodne!

Gość gość
Święto. Dajcie spokój z tymi świętami! !!!!! Też chętnie poszlabym do kosmetyczki, ale jest na wakacjach.

Gość gość
ja jutro jade z synem d zoo,wiec niech putin sie wstrzyma,bo mlod chce zbaczyc malpy i zyrafe:-)

Gość gość
21:29,tak,tak jutro jest swieto Wojska Polskiego.Szkoda,ze tak malo Polakow o tym wie

mi też jutro nie pasuje bo o 16 u mojej babci będzie przenajświętsza figurka NMP, będę się modliła aby na wojna oszczędziła niewinne dzieci...

Gość gość
Patrzac na to cp sie dzieje i to w jaki sposob przedstawiaja sytuacje na ukrajnie mass media rowniez myslalam ze wojna jest tylko kwestia czasu. Ale biorac pod uwage dzisiejszs wypowiedz putina zaczynam miec nadzieje ze poki co wojny nie bedzie. Pytanie tylko na ile mozna ufac rosji i putinowi????

Gość gość
Bo nie bedzie , boshe jakie z was idiotki nie macie nawet najbladszego pojecia o historii i polityce :o