Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Te głupoty od zawsze wmawiają nam rodzice

Polecane posty

Rodzice zamiast wmawiać dzieciom, że nauka to potęga, że po studiach się zdobędzie dopiero wielkie pieniądze robią najgorszą rzecz w życiu. Powołajmy się na autorytety 21 wieku: 1. Edyta Górniak 2. Andrzej Wajda 3. Paulina Młynarska 4. Agnieszka Chylińska 5. Zbigniew Hołdys 6. Maciej Maleńczuk 7. Szymon Majewski 8. Kamil Bednarek 9. Robert Gawliński 10. Maciej Maleńczuk Do tych osób można byłoby wpisać jeszcze Kubę Wojewódzkiego która 7 lat uczył się w liceum i 10 lat studiował. Oni są prawdziwym przykładem dla ludzi, że nie nauka, nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera. Dlatego mówcie swoim pociechom właśnie o takich osobach.

Gość gość
trzeba mieć bogatych rodziców :D

Popieram. I to samo mowie mlodszym znajomym, jesli chodzi o kwestie zawodowe, studia to w duzej mierze strata czasu. Jestem tez doskonalym przykladem na to, jak bardzo dobre wyniki w szkole, na maturze itd niewiele sie maja do sukcesu w zyciu zawodowym.

Ani mi sie sni! Moja corka nie musi byc na swieczniku, wystarczy, ze bedzie wyksztalcona i odnajdzie sie w zyciu. Ja nie mialam szans skonczyc studiow, dopiero teraz za to sie biore, u niej wszystko bedzie jak nalezy. Odkladam na to co miesiac.

Gość śnieżynka1234567890
czemu nie ma nic o Mikołaju? przeciez to jest kłamstwo rodziców od zawsze. święty od prezentów. zawiodłam się :(

Sniezynko, moim numerem jeden jest koniecznosc zjedzenia wszystkiego z talerza. To jest najwieksza glupota ktorej sie nauczylam od rodzicow.

Tylko, patrz na to. Studia to stracony czas a zarabianie pieniędzy i kariera jest ważniejsze od jakiś tam studiów czy matury???? Tak nad tym wszystkim myślałam to matura i studia w moim przypadku nic nie zmienią. Matura jest ważna tylko 5 lat :O ale nie o tym, odnieśmy się do ludzi, których tutaj wymieniłam.

Pojecia nie mam o tych ludziach i malo mnie obchodza, w dodatku przeraza mnie fakt, ze ktos wie, jakie oni wszyscy maja wyksztalcenie.

Gość do vlekkenduivel
a co jeśli twoja córka będzie chciała iść do zawodówki?

Ciezko wyjasnic w sumie, bo to poniekad kwestia gustu. Ja po prostu nie lubie telewizji, nie interesuje mnie zycie celebrytow. I wydaje mi sie, ze zycie kogos, kto az tak interesuje sie telewizja, musi byc smutne i nudne.