Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możecie mieszkać w blokach w kamienicach ?

Polecane posty

Gość gość

przeciez to wiezienie :( zwariowałabym :P a gdzie ogrody , gdzie kwiaty gdzie upiekszanie architektury :P?

Gość gość
laluniu,ogrody zostaną,kwiaty i domy a ciebie nie będzie.Koniec ma kazdy taki sam i nie wazne gdzie mieszka.Ważne jakim jest człowiekiem.

Gość gość
odezwał sie mieszkaniec blokowiska :D życie trzeba pięknie przezyć ,pawianie :D wsród natury i piekna

Odezwał się burak bez kultury, ale spoko, przyzwyczaiłam się czytając kafe. Szczęśliwego życia w otoczeniu ogrodów ;)

Gość gość
ludize spieprzaja z bloków na swoje

Taaa spieprzają na przedmieścia, gdzie jest taki sam tłok jak w mieście, a deweloperzy wciskają domek na domku ot cisza i spokój. A później kiszą się w autach w godzinnych korkach. Ale na pewno ogrody im to rekompensują :)

Gość gość
domek na wsi ,super zero ołowiu! jakie korki ?A gdzie nia ma korków , w którym zakatku świata? .Ogród ,koszenie trawy , grill jest ok

Gość gość
wygodny :D lepiej blok zamiast korków ? To sa osiedla. Kupic mozesz zeimie od rolnika albo od ks :D i wybudowac sie w lesie :D , odizowolowac sie >W czym przeszkadza dom z działką, a tuż za nia kolejna działak ai na niej dom haa ,chyba że kupisz 10 działek i jesteś panem :D.W Ni3mczech tez są takie osiedla ,baa nawet mniejesze działki

Gość gość
Po pierwsze kogo stać na dzialkę w mieście haha .Chyba że mowisz o naszej w Sopocie :DWszyscy uciekaja poza miast niezależnei czy to Rzyk Krym czy PAryż

W bloku woli mieszkać Zenon Niż na ganku mieć Partenon Z loggi spojrzeć na park zimą niż na szopę z gnojowiną Woli wagę starych ścian niż nouveau a la krasnal

Nie mówię o działce, ale można kupić dom. W Toruniu od 300 - 400 tys. kosztują domy w bardzo przyjemnej okolicy. Ja wiem, że nie chciałabym mieszkać na takim obszarze miejsko-wiejskim, ni to pies ni wydra.

Gość gość
haa ale miasto widze z mojego okna o wym 4x 2m i mam raptem 1,5 km zreszta wójt pleban i lekarz to jedna wilkam rodzina

W zasadzie to chodziło mi o to upiększanie architektury od razu na myśl przyszły różnego rodzaju kompleksy... Dobrej architektury nie trzeba upiększać tylko o nią dbać.

Gość gość
czepia sie :D ja upiekszyłam kamykami i granitem :D haa

Gość gość
dla wiekszości mieszkanie w bloku a ty z rzadu ? czy :wyrafinowany wieśniaczku .Zrob remont chlewika :D i sie nie odzywaj

Gość gość fredremp
jedna pewne , za swoje :D :D a nie wyłudzone arogancie ! frajerze na wydaleniu :D

Gość gość
weż chłopie kup matce jakąs wędline czy może dobry markowy garnek ! co chcesz tu pokazać swoje głupio mądre zagrywki w nalepszy gust? :D ty ciułacie

Żeby to był jeszcze jakiś styl... To trudno nazwać... Może... Styropianowy sen ? :D :D :D

Gość gość
pazerność to twoja domena hahhaha , łapu capu pomysł na zycie :D Starzy są bezczelni ida po omacku :D na chama ,prosze ..

Gość gość
w blokowiskach wygłuszają ściany wytłaczankami od jaj co by nie było słychać sąsiadów :D normalnie szczyt marzeń własnego mieszkania w obozie:D chodzą po sklepach, giełdach warzywnych i żebrzą o wytłaczanki bogacze z mieszkaniem na kredyt do końca życia własnych dzieci:D