Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile ważą wasze około trzyletnie dzieci?

Polecane posty

Gość gość

bo moja właśnie skończyła trzy lata,waży 17kg,jest wysoka i szczuplutka,jest też strasznym niejadkiem i martwię się że waży za mało.jak to wygląda u Waszych dzieci?

Gość gość
Kobito to co Ty chcesz mieć dziecko czy prosiaka?????? mój mały skończył 3 lata w czerwcu też waży 17 kg i jest NORMALNY,tzn nie za chudy,ani nie za gruby,a Ty jak masz dziewczynkę to prawidłowo waży,nawet za duzo.

Gość gość
No tak,naskoczyc umiala ale o wzrost to sie juz nie spytala:D

Gość marlena30
Ile wzrostu??? bo to jest ważne oczywiście ,ale koleżanka ma racje nie tuczcie tych dzieci jak prosiaczki:)

Gość gość
Mój ma niecałe 3 latka..brakuje mu 2 miesięcy..waży 15 kg i ma 94 cm wzrostu...rany jest chyba za mały i za chudy:)

Gość gość
dawno jej nie mierzyłam ale około 100cm pewnie ma,ona zawsze była duża jak na swój wiek ale kiedyś była też krąglejsza,teraz to taki patyk,nóżki chudziutkie,żebra też jej trochę widać,oczywiście bez przesady...mój mi mówi cały czas że przesadzam,że dobrze że jest szczupła bo widać że z niej laska będzie;) ale ja się oczywiście martwie,no bo jak być spokojnym jak dziecko na śniadanie najwyżej jedną kromkę zje,obiad troszkę podłubie a kolacja to już wogóle tragedia....zresztą od początku tak było.dopuki chodziłam z nią do przychodni na szczepienia i kontrole to byłam spokojna bo lekarka mówiła że jest ok ale teraz już się tak często nie chodzi więc nie ma mnie kto uspokajać;(

Gość gość
Przecież ma normalną wagę, nie przesadzaj. Moje dziecko było za chude, a potem strasznie utyło i to był większy problem. Jest normalnej wagi, nie przesadzaj

Gość gość
Moja 3 lata skończyła w styczniu, więc teraz ma 3 i pół roku. Też jest wysoka bo ludzie ją biorą za 5-latkę, waży 17 kg i wcale nie jest chuda! nie przesadzaj.

Gość gość
Moj 3,5 latek ma 106 cm i wazy okolo 18 kg.Taki akurat,ani gruby ani chudy :-)

Gość gość
moj 2,5 latek wazy 19

Gość gość
Podawajcie rowniez wzrost,bo insczej bedzie wygladal trzylatek wazacy 17 kg,przy wzroscie 95 cm ,a inaczej przy 105 cm...prawda?

Gość gość
Moj skonczyl 3 latka w sierpniu i wazy 20 kg ale jest wysokim dzieckiem i pediatra powiedzial, ze nie ma sie czym martwic.

Gość gość
No to ile ma wzrostu? Nie mozesz podac?

Gość gość
Jeju, moj ma 3 lata 105 cm i wazy moze 14 kg. I uwazam ze jest szczulpy ale nie chudy

Gość gość
moja ma 3,5 roku waży około 17kg i ma około 104cm - szczupła, ale nie bardzo chuda... do jedzenia kiepska odkąd skończyła 2 lata ;-(

Gość gość
moja za 2 miesiące kończy 3 lata, waga 12, wzrost 95, szczuplak :)

Gość gość
moja prawie 3,5 roku. waży 14,5 ale jej dawno nie mierzyłam. Ciuchy kupuje 96-104. Jest szczupła ale nie wygląda na jakąś wychudzoną przy rówieśnikach.

Gość gość
3 lata będzie miał w grudniu - 18 kg i 102 cm :)

Gość gośćwdomu
Moj ma 3 lata i 10msc i ma 112cm i wazy 20,5kg.

Gość gość
te wasze dzieci to jakieś kolosy 20 kilowe 3 latki

Gość gość
Może zgłoś się do dietetyka albo do neurologa (ja mam dobrego do polecenia: http://neurologwroclaw.com/) moja okazało się, ze ma zaburzenia psychoruchowe...nie mówię, ze Twoje ma, ale może warto sprawdzić co i jak

Gość gość
moj w lutym skonczyl 3 latka, ma 20 kg i 112 cm

Gość gość
3 lata i 20 kg? moja w maju skończyła 3 lata i ma 101 cm i wazy 14,5 kg i wcale nie wygada na chudzielca, fakt jest drobnej kosci

Gość gość
No ale chyba 101 a 112 cm to jest ogromna roznica,to i waga bedzie wieksza! Choc te 20 kg,to rzeczywiscie duzo....za duzo