Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak został uderzony w twarz. Mam ochotę zaczaić się na tego

Polecane posty

Gość gość

atakującego i go pobić. Czy to dobry pomysł?

Gość Taki_jeden_964
Nie bo dostaniesz po ryju.

Gość gośćdaciwkość
Albo jeszcze Cię zgwalca i bedziesz zgwalcona. I na co Ci to, no? A może to jego kochanka go spoliczkowala?

Gość gośćdaciwkość
Albo jeszcze Cię zgwalca i bedziesz zgwalcona. I na co Ci to, no? A może to jego kochanka go spoliczkowala?

Gość gość
Narobisz wstydu chłopakowi, ludzie uznają, że jest ciotą, a ty to herlod baba. Zamieniliście się rolami czy co?

Gość Taki_jeden_964
Feminizm daje o sobie znać. Myślicie, że faceci szarpią się za włosy albo drapią pazurami. Dostanie jedna z drugą porządnie to się jej odniechce. To faceci są od tego, żeby was bronić.

Gość gość
Mój chłopak został uderzony w twarz przez takiego nienormalnego typa, który chodzi na każdą imprezę w pewnym klubie. Mój chłopak jest opanowany i spokojny. Zwrócił tamtemu uwagę na jego niestosowne zachowanie a tamtem prawdopodobnie nacpany uderzyl go w twarz. Bylam w szoku i przerażona, chciałam dzwonic na policję ale mój chłopak to zignorował i powiedział tylko, że jest niegodny żeby na niego splunąć. Od tamtego czasu rozmyślam plan zemsty. Wiem gdzie spotkac tego napastnika. Szczerze to mam ochote go pobic, bo moj chlopak tego nie zrobil. Jestem drobna i szczupła ale ten typ nie jest też jakiś dobrze zbudowany (ma max 175 wzrostu i mocno koazkuje) a ja sie naczytalam o chwytach z samoobrony. Nie chce tak tego zostawic

Gość Taki_jeden_964
Jak wariat to tym bardziej daj spokój i nie kozacz tak.