Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To tylko kwestia czasu kiedy samotny facet zacznie płacić za seks

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda

Gość gość
Nie wierzę ze mógłbyś się do tego posunąć.Skoro tak to już Cię nie kocham.;-s

Gość gość
jeszcze się do tego nie posunąłem, ale kto wie jak długo wytrzymam

Gość gość
ty i tak mnie nie kochasz,gdybyś mnie kochała,dawno temu byś coś zrobiła,żebyśmy mieli wspólne plany i marzenia,pierdzielić w internecie to każdy umie

Gość drobnostka
a może żałuję i chce szanse.....................

Gość gość
szanse masz cały czas,wiesz dobrze o tym

Gość gość
nigdy w życiu, chocbym do konca zycia mial jechac na ręcznym. seks to normalna działalnosc ludzka (i innych gatunków), dlaczego mialbym za to komukolwiek płacic? idiotyzm.

Gość gość
każdy dąży do łatwego życia. Po kiego grzyba wydawać mamonę na kawy kwiatki kolczyki łańcuszki obrączki wycieczki, jak wystarczy zapłacić i mieć to do czego od samego początku się dążyło?... do cielesnej satysfakcji zabitej pod dechą w podświadomości wyrosłego szympansa ! :P:D

Gość gość
to akurat oczywiste. kwestia nie polega jednak na tym, zeby dalej płacic (choc juz sporo mniej), tylko zeby znalezc chętną na obustronne uciechy za total free, i na z góry okreslonych warunkach. :classic_cool: Dlatego w pełni popieram "bez zobo" i chętne ochotniczki które na to idą. Oszczednosc czasu, kasy i emocji. poza tym, 'tego' błysku w oku i tak nie kupisz za pieniadze. ;)

Gość nagietkowa lola
czym różni się związek bez zobowiązań a sponsoring? tu płacisz za dyspozycyjność i tutaj.

Gość rrrfgvvvvvvvbhhj
dyduś tak cie przypyliło że zgadzasz się na kurestwo?

Gość gość
placilbym za seks gdyby pieniadze sadaly mi prosto z nieba do portfela dlaczego nie ...niestet ;( tak sie nie dzieje hehe wiec trzeba bajerowac ale sam bajer jest nawetprzyjemny tylko ze laski nieraz sa tkaimi pozerkamii to jest mecczace ...

Gość gość
VIVIA PUSZCZALSCY :D

Gość gość
Płaci oczywiście kobietom za ten seks, kobiety za opłatą udostępniają swoje otwory./

Gość gość
A ja tam co roku na urodziny robie sobie wieczor kawalerski dla siebie i zabawiam sie z kilkoma dziewczynami cala noc. Zonaci maja kawalerski 1/2/3 razy w zyciu, ci bez slubu wogole, a kawalerzy ile tylko maja srodki. A ile razy wy byliscie na kawalerskim? :-)

Gość gość
Ej,tylko nie pierdzielic ok?,nie lubię takich zwrotów.

Gość gość
jezeli jest bez zobowiazan, to i bez kasy. dla obopólnej przyjemnosci i rozladowania. za kase to prostytucja sie nazywa. albo sponsoring, jezeli prostytucja ma formę abonamentu na jakis czas.

Gość gość
opadł by mi jak bym sobie pomyślał, że te rozlożone nogi i cipka między nimi mają mnie głęboko w dupie, bo tylko moja kasa jest wazna

Gość gość
Jaka kasa?ja nie lecę na żadna kasę a ty Tomek znikaj stad bo widze ze znowu używasz wulgarnych zwrotów!.Jesteś chamem i tyle.!Mnie jego kasa nie interesuje ja sama potrafię pracować,a nie pierdzieć w stołek tak jak ty!