Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień dobry, przepraszam smutno mi

Polecane posty

Gość gość

To ja Mai. Ta co studiuje astrofizykę. I jabka zbieram na pokój zarobić. Bardzo ładne i piękne a Kasia, moja koleżanka z pokoju pojechała do domu i zrezygnowała. Ja sama teraz jestem i nie wiem czy mi uda się zarobić na pokój. Smutno mi. Już po pracy jestem i obiad był dobry bo obiad w Polsce każdy kto pracuje dostaje ale sama jestem znowu.

Gość gość
Ale Towarzyszy mam w pracy ale koleżanki nie. I co teraz?

Gość gość
Ja wiem ja już dobrze mówię i piszę po polsku ale niezręcznie. Uczę się pilnie im staram a Kasia pojechała. I sama jestem bo moja niezręczność jest i ze mną nie lubią rozmawiać. Bo ja Mai jestem z Wietnamu.

Gość gość
Rozchmurz się, niech Ci nie będzie smutno.

Gość gość
Dziękuję. Pan jest bardzo uprzejmy. Wiem że robię niezręczności. Staram się i uczę się. Obiecuję umieć dobrze, będę do tego się uczyć. Polska to piękny kraj. Studiuję na słynnym Uniwersytecie Gdańskim! I pracuję a jabłka są takie piękne i objad każdy dostaje bo to obowiązek by nikt nie był głodny. Tak jest w Polsce! To piękne państwo. Ja Mai kocham gwiazdy i chcę uczyć się o nich i wiedzieć. Jak szanowny pan profesor Wolszczan. Będę się starać. Tylko smutno mi bo sama jestem.

Gość SzP
Mai, też jestem sam, a mimo to radość mi duszę wypełnia. Głowa do góry. Będzie dobrze.

Gość gość
Mai, chodź do mnie, pokażę ci ślepe kotki u mnie w piwnicy.

Gość gość
Dlaczego ma pan kotki w piwnicy? To nieładne, kotki to dzieci. Nierozumiem.

Gość JT83
Jeśli ktoś sobie żartuje to to jest naprawdę zabawny post :-) a jeśli nie Mai istniej to życzę powodzenia bo mój tata poznał Wietnamczyków na studiach w latach 70-tych i bardziej pracowitego narodu nie spotkał

Gość gość
Ja Mai jestem. Ja się staram i poznam gwiazdy. Będę pracować jak wybitny szanowny pan profesor Wolszczan. Ja Mai kocham gwiazdy.