Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niema jak sie uczyc dotej poprawki z angola

Polecane posty

Gość gość

słuwka okropnie sie uczyłem a tak nic nie rozumiałem na maturze posrany angielski wkuza mnie dobze ze tylko jeszcze raz sie postresuje i bedzie spokuj bo tak tego badziewia niezdam , nic nieumie okropni nauczyciele umieja tylko obrazac oczywiscie nie wszyscy .

Gość gość
Ty chcesz sie angielskiego uczyc? Najpierw naucz sie polskiego a potem wznoś sie na wyżyny intelektualne kolego.

Gość gość
Jak cię wypuścili z gimnazjum z taka ortografią? Lol Jednak nie wszyscy powinni pchac się na studia i do ambitnych prac.

Gość gość
zawisc cie zgubi kobieto przyjdzie wojna własnie tacy ludzie cie beda bronic albo nie wiec zwazaj na słowa .

Gość gość
jestescie prymitywni a czemu skoro zamiast poradzic umiecie obrazic to kazdy głupek umie po zawodówce , ambitnych prac co dlawas jest ambitna praca ? bo niereprezentujecie zadnego poziomu

Gość gość
a widzac temnaty na kafe to niespodziewam sie powas nic madrego dlawas ambitna praca to polityk sranie w baniwe a moze uzedniczka majaca wredny harakterek ?

Gość gość
dobze jakbym zginoł na froncie wkoncu by sie skonczyło babce gadanie zobaczycie cot znaczy niewolaa i piekło naziemi niedoceniacie polskich facetów , to docenicie niewole rosyjska . niecghce wojny ani nierzycze nikomu bo bede musiał zginac i połowa polski ,

Gość gość
ale cotam wy macie problem z ortografia nieto ze przyjdzie rusek i

Gość gość
wasza ciaze xxx npxxx z piesci w brzuch albo zwyczajnie xxx wam cała rodzine was interesuje gejostwo lesbijstwo i pogarda dla drugiego człowieka niemacie skrupułów ani uczuc , jak jest w bibli napisane drzewo niedajace owocu bedzuie wyciete . , ja tam niewiem jaki jestem niejestem swiety ale nie obrazam kogos na wstepie !

Gość gość
narazie madrzy ludzie