Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadkigość

Facet bez zębów na wczasach

Polecane posty

Gość rzadkigość

Co myślicie o ludziach, którzy zębów nie zrobią, a na wczasy pojadą. Sąsiad mojej teściowej nie ma zębów, szczerbaty aż szok, a z żonką, która troszkę grosza przywiozła z zagranicznej harówy, pojechał na wczasy . Ta żona to tez naiwniara. Dzieciom nie pomaga, a tego łajzę bezrobotnego patologa wozi po Polsce. Nie zazdrościmy, im tylko szkoda dzieci. wiele osób po prostu śmieje się, a oni tak szpanują. Po takich wczasach, potem w sklepie kupują na zeszyt, ale są dumni, że na wczasach byli. Sorki, tak sobie napisałam, bo to dla nas dziwne, że mają nieziemskie priorytety.

Gość gość
Łazisz za nimi? Że tak wszystko wiesz jakbyś z nimi mieszkała

Gość gość
Ja też nie mam zębów i co????

Gość gość
a ja mam koleżanke w pracy i tez wolała jechac na morze niz zrobic sobie zęby a smierdzi jej strasznie juz nie wspominam o jedynkach

Gość rzadkigość
Własnie chodziło mi o opinie na w/w temat. Nie jestem czepialska i nie interesuje się innymi, ale czasem dla dobra dzieci, to aż ,, swędzi ' mnie buzia, by takim ludziom coś doradzić, ale nie robię tego, bo pewnie by się obrazili. Dziecko wymaga rehabilitacji, a oni narzekają na brak pieniędzy, ale na wyjazd znajdują je.

no oczywiście jest to trochę kłopot, szczególnie przy posiłkach, ale jeśli małżonka jest wyposażona w uzębienie, to może pogryźć.

Gość gość
nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, głupia plotkaro. Chyba faktycznie o zazdrosc, bo nie wiem w czym masz problem? Moze on nie robi zebów, bo sie boi dentysty, nie przysżło ci to do głowy? Sama sie panicznie bałam dentysty, az sie doczekałam, ze na górze to mi brak z 5 zebów. Teraz chodze do swietnego, i juz sie tak nei boje. Ale tez mi wypadła dwójka jakis czas temu, i tez własnie pojechałam na wakacje bez tego zeba, wiec moze jakis kretyn czy kretynka tez mógłby komentowac. Ale zab zawsze zdaze zrobic, mam sie własnie umowic na wizyte, a na wakacje musiałam jechac akurat w lipcu, wiec były dla mnie wazniejsze, co w tym sensacyjnego? Zrobiłabym zab predzej, to bym nei pojechała