Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co może dać 50latek 28latce?

Polecane posty

Gość gość

jak wygląda taki związek?

Gość gość
swoją karte do bankomatu

Gość gość
Moze dać pieniądze lub samochód :)

Gość gość
taki związek wygląda komicznie

Gość gość
pytałąm o sferę emocjonalną

Gość gość
jest ktoś w takim związku?

Gość gość
po co ci stary zboczeniec? :O niech sobie stary dziad szuka 40, 45 latki a nie zawraca glowe 28latce, masakra, brzydzą mnie tacy zboczency

Gość gość
To pytanie własnie zadał 50-latek , który szuka młodszej albo już ma jakąś na oku i nie wie jak zacząć :)

Gość gość
Sorry, ale dla 40to latki też jest za stary :D

Gość gość
może dać jej spokój :classic_cool:

Gość gość
Mam 35 lat i sobie nie wyobrażam związku z takim starym prykiem :O

Gość gość
50 latek na poziomie umysłowym 14 latka, strasznie mi cię żal koleś, szukaj kobiety w swoim wieku stary pierniku bo tylko sie osmieszasz, spojrz na siebie w lustrze jak wygladasz, gdzie ty do 30latki?

Gość gość
hmm.. nie sądzę żeby to się mogło na dłuższą metę udać. Jedną z przyczyn jest podejście ludzi które widać po moich "przyjaznych" rozmówcach. Wpływ otoczenia ma duży wpływ a nie oszukujmy się ludzie w tych czasach lubią obgadywać (szczególnie taka jest polska mentalność). Bardziej interesują się tym co u "sąsiada" jak tym co mogliby ulepszyć w swoim życiu. Taka presja ze strony drugich może być zbyt wielkim wyzwaniem dla takiej pary szczególnie dla dziewczyny. No ale serce nie sługa :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Gość gość
w sferze emocjonalnej ze niedlugo umrze i zostawi spadek:D

Gość gość
frustrację w łóżku :P

Gość gość
Dla 40-latki 50-latek to już próchno.

Gość gośći
18:43 - dla twojej wiadomości: zwisa mi i powiewa z kim chodzisz albo będziesz chodzić do łóżka. Gdybym znała cie osobiscie, to bym ci slowa na ten temat nie powiedziala. Tutaj pytasz o opinie, to mowie: za duza roznica wieku, inny etap zycia, taki zwiazek moze skonczyc sie frustracja i zgorzknieniem zwlaszcza tej mlodszej strony. Znałam kilka takich par, zawiazaly sie z milosci i przez jakis czas byly udane, niestety z czasem mloda kobieta zapragnela z mlodosci korzystac bardziej i daej, a podstarzaly partner nie byl w stanie dotrzymac jej kroku. Po co pytasz o zdanie skoro tak naprawde nie zgadzasz sie na to co czytasz? :O Rob co chcesz i nie zawracaj gitary.

Gość gość
Poczucie stabilizacji wynikające z dojrzałości emocjonalnej :)

Gość gość
Dojrzały emocjonalnie 50latek szuka sobie 40-50latki a nie 28latki, więc nie piernicz o jakiejś dojrzałości dziadków uganiających się za córeczkami, wszak mamy 22 lata różnicy, on mógłby być jej ojcem. Dojrzały mężczyzna nie musi się odmładzać córeczką u boku. Dojrzały pan szuka pani w podobnym wieku a nie 20 lat młodszej!

Gość gość
a jeżeli ten 50latek jest niebanalny dobrze ułożony i inteligentny a spośród swoich rówieśników ta młoda kobieta nie może nikogo takiego znaleźć ???

Gość gość
Myślę ze dasz jej takie orgazmy jakich młody gowniarz w jej wieku na pewno jej nie da .Ty możesz ją miziac kilka godzin bo jesteś doświadczony .Mlody lebek jak by się nie starał skończy po pól godzinie. :-) .Wiem z doświadczenia.

Gość gość
a ty jesteś facetem tym 50letnim i wiesz z doświadczenia?.... jak to robi młody ????

Gość gość
Taa orgazmy to chyba od miziania, bo staremu ledwo staje, a dwa umysl tez ma jakis zwiazek z cialem i jak kobiety nie bedzie staruch podniecal to on moze sie dwoic i troic a nigdy w zyciu jej nie podnieci ( chyba ze w tym czasie bedzie myslala o kims innym) z doswiadczenia wiem, że młodsze kręcą się przy starszych bo liczą na korzysci materialne, i nic więcej. Pewnie ze udaja podniecenie, pociag bo bez tego nie mialyby nic. ALE ZA PLECAMI ŚMIEJĄ SIĘ Z NAIWNYCH KRETYNÓW- STARZY A TACY GŁUPI!