Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie ciało może się podobać? 168 wzr i 88 kg FOTO

Polecane posty

Gość gość

Błagam niech ktoś mną otrząśnie bo obżeram się jak nienormalna jakaś a nie chce umrzeć na zawał albo dostać cukrzycy http://i60.tinypic.com/iz4zv5.jpg Czy to już tragedia ?

Gość gość
Nie! I do tego masz chłopięcą figurę z natury Tragedia

Gość gość
Masz odrażające ciało. 1/10. Widać spore piersi, wiec schudnij, zadbaj o siebie, i na pewno komuś się spodobasz.

Gość Przypakowany kolo
88 kg!? Ja mam 176 cm wzrostu, ważę 90 kg, poziom tłuszczu 8%. Ważysz prawie tylko co ja, ale jesteś 8 cm niższa i masz z 30% więcej bodyfatu :D 🖐️

Gość gość
szczerze? nie, nie może. dlatego że całkowicie zdeformowała się kobieca sylwetka. to jest walec drogowy z okropnym kałdunem. jeśli to Twoje zdjęcie - powalcz, bo warto. najgorszy masz brzuch, a tłuszcz stamtąd najłatwiej zgubić (dużo łatwiej niz z ud czy tyłka).

Gość gość
Nawet nie wiem kiedy tak przytyłam. A robiłam badania na tarczyce itp i wszystko niby dobrze. Jem tak jak zwykle,nie za zdrowo ale nigdy tak szybko nie tyłam jak teraz. Coś mi sie zaczęło dziać jak pierwszy raz na początku roku bawiłam się z tabletkami anty,już po nich kiepsko się czułam,po 2 miesiącach odstawiłam a teraz takie cyrki z wagą. Myślałam że ciuchy się skurczyły w praniu czy coś ale jak weszłam na wage to mało mnie zawał nie chwycił z przerażenia. Teraz zrobiłam te fotki i sama jestem przerażona. Nawet mi się nie chce z domu wychodzić i pokazywać ludziom na oczy. Dzięki za krytyke,potrzebuje jej dużo więcej żeby się zmotywować, pomooocy !!

Gość gość
No właśnie twarz mam w miarę ok. Gdybym zrobiła foto samej buzi bez ciała to nigdy byście nie przypuszczali że mogę tyle ważyć. Głowa nie pasuje do reszty. Tyłek mogłabym mieć nawet większy ale ten okropny brzuch,łapska jak u pudziana,wylewające cyce,falujące uda porażka :( Od czego zacząć? Jestem w potrzasku !

Gość gość
po co ci tabletki anty? Naprawde z takim wygladem masz chetnego faceta na seks? sorry za brutalnosc, ale wygladasz bardzo zle, to nie sa zadne kobiece ksztalty, to nie sa kraglosci, to jest mega tluste cielsko i wez sie dziewczyno za siebie, bo za 10 lat to bedzie tragedia, glownie zdrowotna, a na lekarzy w polsce nie licz.

Gość gość
jak masz progrem z niepohamowanym apetytem to sa pewne tabsy, ktore moga pomoc na poczatku, ale ich nie mozna dlug obrac, gora miesiac, dwa

Gość gość
BOŻE!!! Czemu pozwoliłeś, by szatan mnie skusił żebym zajrzała na te zdjęcia?! Zaraz się porzygam, w nocy spać nie będę mogła!!!

Gość gość
Jakie to tabletki Ja zaczęłam gwałtownie przybierać od 2-3 miesięcy Teraz z nikim się nie spotykam a wcześniej owszem i to często Znajomy ciągle do mnie pisze kiedy będe mieć czas a mi wstyd się spotkać

Gość gość
Dieta mniej żryj

Gość gość
super wyglądasz włożyłbym w fałdy odp moje gg 3349375

Gość gość
Dzisiaj zjadłam : -rano bułke z serem,wędliną i pomidorem + kawa pół arbuza 2 galaretki -obiad 4 krokiety z barszczem + pianki w czekoladzie 200 gr a w lodówce czeka jeszcze na mnie strucla z serem i to chyba będzie na dziś tyle Walczyłam z pokusą żeby kupić chipsy i krówki ale w końcu ich nie wzięłam

Gość gość
ja mam tyle wzrostu waze 63 i jestem gruba

Gość gość11223344
Dziewczyno po co wrzucasz zdjęcia swojego nieidealnego ciała do internetu? Czujesz się teraz lepiej? Wątpię :-o

Gość gość
ja ważyłam 80 kg na 155 cm wzrostu i tak nie wyglądałam miałam dużo lepszą figurę ty na moje oko ważysz koło 100 kg

Gość prawictwo pospolite 143
zależy ile masz lat .. Taka waga jest spotykana u osób po 40-tym roku życia ..

Gość gość
wyglądasz na 98 kg

Gość gość
Pij ocet jabłkowy, herbatę z pokrzywy i jedz siemie lniane świeżo mielone. Dzięki temu pozbędziesz się zalegającej wody w organizmie. Podałam aż 3 metody na raz, bo tego potrzebujesz sorry. Weź się za siebie, pij tylko wodę. Zdrowe żywienie nie jest trudne, ale grunt to jeść tylko wtedy, gdy jest się rzeczywiście głodnym. I to nie kupa jedzenia, tylko trochę. Bo dla kobiety o twoim wzroście wystarczy jedna kanapka i jajko na śniadanie, a nie jak inni robią po 3.

dlaczego masz taki dziwny kolor skóry ? nawet kobiety o twojej wadze wyglądają inaczej

Gość gość
Mam 28 lat :( Wrzuciłam te foto dla krytyki bo wiem że jak coś z tym nie zrobie to jeszcze gorzej będe żreć aż pękne A poza tym jak widze tu inne dziewczyny które twierdzą że są grube a w rzeczywistości nic im nie dolega to aż mi się nóż w kieszeni otwiera Spójrzcie na mnie,ja jestem gruba a nie wy do cholery! Ostatnio babka chciała mi ustąpić miejsce w autobusie bo myślała że jestem w ciąży!! Masakra Ja jestem gotowa do ćwiczeń i wysiłku ale nie mam kogoś kto mógłby mnie motywować,z kim mogłabym np pobiegać itp Mojej córce się nie chce jak chciałam ją wyciągać Co do mojego odżywiania to jem tak od lat i nigdy tyle nie tyłam co teraz

twoją sylwetkę oceniam na 2/10 niestety

Gość gość
Zauważyłam że jak przekraczam wagę 83 kg to moje całe ciało dodatkowo puchnie dlatego może wam się wydawać że waże ok 100 kg

Gość gość
Zawsze miałam taki kolor,mam skóre wrażliwą,jasną i skłonną do poparzeń