Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK Postepowac z ARABEM ?? ARAB po 30 stce mieszkajacy od wielu lat w EU

Polecane posty

Gość gość

Jak postepowac z Arabem ?

Gość gość
Trzymać sie z daleka najlepiej jednak zapakować do paczki i wysłac dhl-em do jego rodzinnego kraju.

Gość tak od serca
wykastrować za wszystkie ujstwa które arabi robią kobietom, za wszystkie laski zalane kwasem plus obedrzeć ze skóry za wszystkie laski którym wyrżnięto łechtaczki, które zamordowano za to, że ktoś je zgwałcił, za wszystkie młode laski wydane za starych ujców

Gość gość
ale chodzi o araba mieszkajacego wiele lat w Niemczech ,ma tu prace ..

Gość gość
Arab to arab jeden uj

Gość gość
Wyliż mu fiuta żeby był czysty do stosunku :classic_cool:

Gość weź w rękę tę szklankę
dokładnie arab to arab...może i tu pracuje ale tam się urodził, więc mentalność ma tamtą. ale laska sika że się chłop zainteresował, więc ma w dupie jak dobrze ludzie radzą. spierdzielaj od takiego jak szanujesz swoje życie i jest ono dla Ciebie coś warte. wiesz jakie oni mają obyczaje. ostatnio słyszałam, że w jednym ze skandynawskich państw odkryto dziewczynki małe z urżniętymi łechtaczkami - były na wczasach u dziadków. albo, że dziewczynę zgwałcili faceci, a rodzice stwierdzili, że przynosi hańbę rodzinie i trzeba ją zabić...

Gość gość
tak jasne wszyscy arabowie morduja ... tak samo jak wszyscy polacy to alkoholicy,zlodzieje..

Gość w nieskończoność do entej
może nie wszyscy ale jest to różnic kultur nie do przeskoczenia. mojej kuzynce się podobał taki jeden mieszkający w kraju ue, ona mu też, rodzice go wydali mimo to za jakąś babeczkę którą poznał dopiero na ślubie.

Gość gość
tak jasne kazdy arab jest taki sam,jak i kazdy polak jest taki sam ;) najwiecej o arabach maja do powiedzenia ci ,co najmniej wiedza ..cos tam ze slyszenia..z filmow.. ;)

Gość gość
arab, turas... jeden śmieć. nie daj się nabrać na gadki, że skoro już mieszka w kraju UE to nie ma naleciałości ze swojej kultury, że będzie szanował kobietę itp bo te gnidy mają od dziecka wpajane kłamstwo, pogląd, ze kobieta to podczłowiek, można z nią robić żywnie co się podoba oni hamują się tylko dlatego, ze nie są na swoim terenie popatrz na kilka filmików na yt, jaką wode z mózgu robią "nauczyciele" w szkołach młodym arabom, turasom. ten ich islam to szatańska religia i żeby nie było, że tak sobie gadam bo się naoglądałam filmików byłam w Niemczech, doczepił się do mnie jeden Turas. ścierwo szantażowało mnie, nie chciał się odczepić, straszył mnie i miałam przez niego mnóstwo problemów - i to nie był emigrant, tylko "niemiec" od dziecka

Gość gość
no dokladnie! W Holandii tez tragedia, przyjebie sie do ciebie ciapaty to sie odczepic nie mozna i strach z domu wyjsc, jeszcze w pracy nieprzyjemnosci bo jak mu powiesz zeby spierdalał brudas jebany to ten lezie do szefa i mówi ze jestes rasistka. Pierdolone chuje...won z eu!

Gość gość
Taaa to że król Arabii Saudyjskiej trzyma od 13 lat w areszcie swoje dorosłe córki to też nieprawda, to dla ich dobra kur/wa, nawet wody do picia nie dostają tyle ile by chciały, ty też byś tak chciała bo ty masz wiedzę, nie wierzysz w takie rzeczy :D ...uwierzysz cymbale jak cię zywcem zakopią na pustyni, albo poleją benzyną i podpalą za rozwiązłość, tak jak to robią nawet z własnymi małoletnimi córkami, które sami gwałcili ;-)

Gość gość
...nie zapomnij dać się obrzezać z wielkiej miłośći do królewicza :D

w ogóle nie wiem jak mogą podobać się Ciapy? :O wygląda to jak niedomyte, śmierdzą tymi swoimi kebabami, podcierają się paluchem, zamiast używać jak cywilizowany człowiek, papieru... fuj

Gość gość
Europejczycy kur/wa, weź takiemu stuknij w zderzak, przyjedzie ci na chatę ze wszystkimi 12 braćmi i całą dalszą rodziną na 6 samochodów, upchani jak sardynki, jakbyś im kogoś zamordowała... mocni są jak wszyscy asfalci, tylko w kupie :D

Gość gość
z tego wychodzi ze kazdy ma takie samo zdanie

Gość gość
Ciekawe jest jak te nasze Polczyny rozwiązują problem braku dziewictwa do którego ci posrańcy akurat przywiązują dużą wagę w sytuacji małżeństwa ;-)

Gość gość
jak ciapaci sa w eu to im nie przeszkadza to ze polka niejest dziewica, za to jak pojada do swojego syfolandu to je pala zywcem, albo tłucza do utraty przytomności za rozwiązłośc:-) Ot i po problemie

Gość gość
To nie filmy tu pisza ludzie zyjacy na emigracji i zbajacy arabow z bliska ,to jest inna mentalnosc ńie do przeskoczenia.Najpierw bedzie cie na rekach nosil apotem powie ze twoje miejsce jest w kuchni.Nie daj sie bmabrac na biale zabki .Lepiej poszukaj sobie chlópaka z Ukrainy ,slowianina o tej samej mentalnosci .