Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tu jacys milosnicy kotow?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie, przygarnelismy mala kotke, nie znam sie dobrze na tych zwierzakach bo zawsze wolalam psy. Mala lubi lapac nas za palce, nadgarstki, piety... nie gryzie, po prostu tak lapie w pyszczek. Czemu to robi? :)

Gość gość
zaczepia was, chce się bawić, trenować polowanie itd dopóki jej nie nauczycie co wolno, a czego nie, będzie drapała, gryzła, wspinała sie po nogach na kolana, niechcący robiąc wam krzywdę, bo pazurki ostre wystarczy że ostrym głosem powiesz, że nie wolno i ją zdecydowanie odsuniesz, a szybko sie nauczy, że ma tak nie robic

Ja jestem miłośniczką:)) Pamietam jak kiedys kotek cioci tak jakby 'ssał' poduszkę (róg poduszki) chyba oznaczało to jeszcze tesknote za mamusią:)) Nie wiem jak Ciebie łapie więc nie powiem ale może tak 'zagaduje' żebyscie się bawili;>:)))

Gość gość
spuść gnoja w kiblu

Gość gość
Nie ssie, tylko tak po prostu lapie, moze to rzeczywiscie zaczepka. Dzieki za rade, z tym wspinaniem na kolana to juz zaczela, ale tylko na moja mame - mama ją i jeszcze dwa kotki w sumie odratowala, bo jakis kretyn wyrzucil je w lesie jak byli na urlopie ;/ i chyba kotka traktuje troche moja mame jak swoja ;D

Gość gość
czyli norma- durni ludzie bez serca i biedne zwierzeta mała kotka potrzebuje zainteresowania, przytulania itd, kiedy czuje sie samotna zaczepia was po prostu dobrze, ze trafila wam sie kotka, koty nie są takie rodzinne i przytulaskowe :) tez od kilku lat mam kotkę, właściwie przez przypadek, mimo, że nie przepadałam i nadal nie przepadam za kotami, stała się członkiem rodziny i mogę stwierdzic, że miłe z niej zwierzatko

Gość gość
Moja siostra tez ma znajde, z tego samego lasu co my. Tylko duzo starsza. Co prawda musielismy wygospodarowac jej kat z dala od naszego psa ale na szczescie mamy duzy dom ;P

Gość gość
koty i psy trzymane w jednym domu świetnie się na ogól dogadują, przyzwyczajajcie psa do nowego kotka, dopóki kot jest młody, a zostaną w przyszłości przyjaciółmi - znam to z autopsji :) normalny pies wie, że dziecka nie wolno skrzywdzić bez względu na to, czy to kocię, szczenie czy ludzkie dziecko