Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bycie samotna matka w wieku 39 lat to dobry sposob na samotnosc

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka 39 lat cierpi na chorobe sierocą, czasem jak siedzi na krzesle to sie buja(mozna to zauwazyc u dzieci z domow dziecka) nigdy nie byla w zwiazku uczuciowym, tak jej sie ulozylo, ja sama probowalam ja poznac z kilkoma mezczyznami ale nie wyszlo, ostatnio poznany facet robil z niej idiotke przez ponad rok czasu, byl i znikal na tygodnie....ale ona czekala i stwierdzila ze musi zajsc w ciaze szybko i z byle kim, w koncu ten idiota zjawil sie znowu wiec ona zaszla z nim w ciaze, powiedziala ze niewazne czy bedzie z nim czy nie ale chce miec dziecko, nie ma mieszkania swojego, dobrej pracy, jest bez kasy, a ten chlopak niechce wziac slubu z nia, czy kobiety sa az tak samotne i zdesperowane ze chca miec dziecko i to z byle kim? przeciez od tego nie poczuje sie kochana bo jak?

Gość gość
Czy tak desperatka mysli o dziecku ? Nie mysli tylko o sobie. !!!

Gość gość
Żal dziecko!!!Matka-desperatka chyba zapomniała, że dziecko potrzebuje OBOJGA rodziców!

Gość gość
niestety to zly pomysl, jak ktos czul sie sam nie majac obok siebie mezczyzny, nie mial celu w zyciu, i nie mial co ze soba zrobic co jest smieszne w wieku 39 lat haha to jak chce byc dobra matka dla swojego dziecka, ktore nie zapelni pustki napewno, ale sama sie przekona