Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK SIE ZABIĆ ŻEBY NIGDY NIE ZNALEŹLI CIAŁA I UZNALI ZA ZAGINIONEGO

Polecane posty

Gość gość

Bo tak głupio się zwiesić w domu czy piwnicy, a potem matka czy ojcicec albo siostra przyjdą z roboty i szok... Chce im tego oszczędzić a z drugiej strony wiem, ze nie ma juz dla mnie nadziei i chce to zrobić, ale tak by uznali mnie za zaginionego, niby tam będą jakies poszukiwania, programy "ktokolwiek widział, ktokolwiek wie" itp będzie tylko wzmianka ze wyszedł z domu i nie wrócił, ale przeciez nie zawisne w lesie bo i tak ciało znajdą i zidentyfikują

Gość gość
zapytaj sie oprawcow iwony wieczorek

Gość gość
No w zasadzie o "betonowych butach" myślałem, ale przeciez na brzegu nie wskocze do wody bo to będzie widac i raz dwa ktos ciało zauważy, a na środek jeziora z takimi butkami to nie dam rady przeciez dopłynąć, z nimi sie w ogóle nie da pływać, niby łódką by można, ale po pierwsze nie mam skąd wziąć a po drugie musiałbym jakoś na nią wejsc, a bez pomocy sie nie da z takimi buciorami, a po za tym potem by łódka sama pływała na środku jeziora, czasem by mnie jescze ktos przuważył więc i tak by ciało znaleźli, z tym piecem już lepsze, ale nie mam pieca, wegetuje w bloku, a nawet nie znam nikogo kto ma piec, a po za tym musiałby byc mega duzy zeby sie zmiescic, moze w jakiejs firmie ale dostęp do takiego czegos jest mega utrudniony, a nawet jesli by mi sie udało jakos przebic i rzucic sie do niego, to przecież pozostałyby otwarte drzwiczki, bo juz bym nie dał rady ich zamknąć, no i do tego smród palonego ciała, włosów itp sama siarka, smród raz dwa by kogos ściągnął, więc też do d**y pomysł, chodzi o to by zninkąć, zapasc sie pod ziemie, był i nie ma...

Gość gość
skocz z mostu i trzymaj kamień uwiazany do nogi.

Gość gość
Trójkąt Bermudzki.

"a nawet nie znam nikogo kto ma piec" I TY uważasz się za nieszczęśliwego?! Głupi to TY jesteś. Topik też głupi z głupim tematem, ale, żeby być tak ograniczonym i nie znać nikogo kto ma jeszcze piec w domu???? To ty pewnie uważasz się za LEPSZEGO? CO? Głupku.

Gość gość
ja pierdziele, ja tez jakos nikogo nie znam co ma piec w domu, mieszkam też w wieżowcu w Gdańsku, wokół mnie same inne wieżowce i bloki, nikt nigdzie nie ma pieca w domu, serio to takie dziwne dla wiejskiego plebsu? :D

Gość gość
Najpierw powinieneś kupić ksiązki do szkoły. First you should buy books to school.

Gość gość1408
po co sie zabijac? zbierz sie w kupe i wyjedz za granice, jeszcze nie cos dobrego spotka

Gość gość
rozum ci odebralo co ty piszesz nadaje sie to na zgloszenie na policje

Gość gość
Jedź na wycieczkę do Syrii, albo Iraku. Spacery po pustyni i te sprawy.

Gość gość
albo na ukrainę.

Gość gość
Weź ogarnij się chłopie i zbierz do kupy :P