Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tidyyyy

Na ile pozwolić chłopakowi? 17 lat

Polecane posty

Gość tidyyyy

Spotykam się z chłopakiem od 4 miesiecy,mamy po 17 lat. Ja nie jestem już dziewicą, ale uprawiałam seks tylko z jednym facetem. Mój chłopak też nie jest prawiczkiem, ale tez nie ma dużego doświadczenia w tych sprawach. Nie spaliśmy jeszcze ze sobą mimo że było pare dobrych okazji. M.in ostatnio kiedy się bardzo rozpadalo i ubłagałam rodziców żeby pozwolili mu u nas zostac na noc żeby nie musial w tym deszczu wracać do domu. Myśle że on liczył, że wtedy to zrobimy, ale mi było głupio kochać się z chłopakiem kiedy rodzice śpią za ścianą ;p Więc do niczego nie doszlo i tylko się calowaliśmy i przytulaliśmy. Ogólnie to mój pierwszy związek, wcześniej to wszystko było takie dziecinne, mialam tylko jakieś jednorazowe spotkania z chlopakami i na tym sie kończyło. A moim "pierwszym" w łóżku był sporo starszy facet, z którym mialam tzw uklad. Teraz tego układu trochę żałuję, że nie zostawiłam dziewictwa dla tego jedynego i wgl ale przynajmniej mam dzięki temu mężczyźnie już jako takie pojęcie o seksie. Moj uklad skończył się pół roku temu i od tamtej pory nie uprawialam seksu. Niedlugo pozniej poznałam swojego obecnego chłopaka i szybko zostaliśmy parą. I teraz nie wiem, czy pozwolic mu już na więcej? Od ok miesiąca temat seksu pojawia się w naszych rozmowach. Czuje że jemu zależy na mnie i nie chodzi mu tylko o jedno (tak jak temu facetowi z którym miałam układ). Sama też chciałabym już się z nim kochać, bo jak już pisałam ostatni raz uprawiałam seks półroku temu i co tu dużo mówić- trochę mi tego brakuje ;p A pozatym chcę bliskości z nim. Ale mimo wszystko boję się że on pomyśli, ze jestem łatwa że wcale nie musiał się o mnie długo starać... Chciałabym go jeszcze trochę przetrzymać "dla zasady" :P Tyle że czasami jak leżymy na łóżku i się całujemy albo uprawiamy petting to czuję że już dlugo nie wytrzymam... Myślicie że moge się już z nim kochać czy wytrzymać jeszcze ze 2 miesiące?

Gość gość
skoro już uprawiacie petting to chyba pewna granica jest przekroczona. jak chcesz to idź z nim na całość. jak miał sobie coś pomyśleć to już sobie pomyślał.

Nie wydaje mi się żeby przetrzymywanie jeszcze kilku miesięcy miało jakiś sens. Jeśli mu na Tobie zależy, to nie zmieni się to tak nagle. Myślę, że facet na samym początku spotykania się z kobietą już zalicza ją do grupy łatwych albo tych o które trzeba się postarać. Jak chce tylko seksu to i tak zostawi czy teraz czy za 2 msc :p