Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BHCG 19 dni po pettngu

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie. Czy bhcg jest wiarygodne 19 dni po zblizeniu? ( w 6 dc, cykl wywolany luteinia 50). 6 i 7 dc wystepowal jeszcze sluz rozowy. A okres przypominał bardziej sluz z krwią. Czy wynik jest wiarygodny? Wynik to <0.100 I czy wpływa na wynim to ze 1 i 2 sierpnia brałam Nalicin, 2,3,4,5-Furagin 9,10,11 sierpnia-luteina 50(4 razy na dobe) Pettingi 29 i 30 lipca, a bhcg robone 18 sierpnia. Na karteczce zakresy s apodane dopiero od 3 tygodnia ciąży -5.3, a ja jestem zaledwie 19 dni poz blizeniu. Czy mimo to ten wynik jest wiarygodny? Cy te leki mogly zafałszować wynik? Tak wygladalo plamienie z odstawienia luteiny: jeśli 13 sierpnia pojawiło się plamienie(wzielam wtedy czopek pimafucin, bo myslalam ze to grzybcia) 13/14 było już krwawienie normalne, 14 mialam krwawienie, pozniej juz mniej, 14/15 lekkie krwawienie no i 15.08 krwawienie leciutkie, a po poludniu śluz z krwią tylko . 16 sierpnia- krew ze śluzem 17 sierpnia -krew ze śluzem 18- rozowy sluz 19 sierpnia-rozowy śluz

Gość gość
jest wiarygodne, nie jestes w ciąży

Gość gość
To dobre, bo mam od 6 sierpnia piersi nabrzmiale, tware, sie wystrasyzłam. bo na kartce sa zakresy od 3 ygodnia ciazy,a ja bylam 19 dni po pettingu.(liczac,ze to plamienie to okres to w 6 dc) wtedy jeszcze 6 dc i 7 dc wystepowal rozowy sluz. I sie boje ze to moglo byc to implantacyjne.

Gość gość
nabrzmiałe piersi mogą być od leków które brałaś albo od zaburzeń hormonalnych

Gość gość
Te rozstepy nawet na piersiach się pojaiwły. Ale już by wyszło 19dni po? :) robilam w dzien, kiedy mialam rozowe plamienie, lecitkie, dzien pozniej miaalam tez rozowe plamienie

Gość gość
Czy np zapalenie pecherza, ukladu moczowego mogly przesunac proces zaplodnienia i datego bhcg nie wycodzi?

Gość gość
Czy antybiotyki Nalicinwplywa na bhcg?

Gość gość
czyli moge wyklucyc ciaze? bo na akrteczce sa zakresy od 3 tyg ciazy -5.3 a ja bylam19 dni po pettingu. wynik to ponizej 0.100. Mogę na penwo wyklucyc? zapalenie ukladu mozczowego, krwiomocz i nolicin brany ponad tydzien przed robieniem bhcg nie wplywa na to?

Gość gość
tak, na bank, nawet po 10 dniach już coś powinno wyjść jakby była ciąża, wartości rzędu 70 juz powinny być. Masz jakieś zaburzenia hormonalne. Antybiotyki nie wpływają na hormony przecież

Gość gość
Jakie zaburzenia hormonalne? Czyli już mogę być spokojna, tk? nie ma ciązy? :)

Gość gość
Po pettingu? Kurwa, debilki.