Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Jestem zmęczona dwie nocki pod rząd

Polecane posty

Wykańczają człowieka, już nie wiem co robić??? dzisiaj nawet w ogóle nie mogłam się w pracy przespać Rozmawiałam z tym szefem od tych maszyn by przywiózł do tego punktu: fotele, sofę, pufy, krzesła, stół, mikrofalę, lodówkę i telewizor oraz skołował internet w tym miejscu a tu nic. I chyba nie chcę nawet tego robić, są nocki ale klientów zero. W dzień są ale w nocy już nie.

A jako kto tam pracujesz? jako portier, czy jako sprzedawca? To jest sklep, czy jakiś magazyn?

Ani jak portier Ani jako sprzedawca Mówią ci coś lokale oczko21 lub hot spot 77777 ? Są tam automaty, maszyny na których można wygrać ileś pieniędzy.

a ty w nocy tego pilnujesz? No bo chyba nikt w nocy nie przychodzi tam grać? O sofy, fotel, mikrofalę, tv i internet walcz. W każdym zakładzie pracy jest pomieszczenie socjalne gdzie można odgrzać posiłek i odpocząć, a w nocy nawet się przespać. To obowiązek szefa aby co te rzeczy zorganizować

Gość gość
a czego się dowiedziałeś?

oczko21 lub hot spot 77777 - maszyny w których wygrywa się pieniądze to jest nielegalny biznes. Nie odprowadzają składek do zusu, urzędu skarbowego i jakby się coś stało to oni nie zawiadamiają policji, jakby ktoś coś ukradł. Załatwiają wszystko na własną rękę. Co o tym sądzicie?

Gość gość
a co to jest????

O to ciekawe, ale przecież widać ten ich biznes. Policja i US nie nawiedzają lokalu? Chyba że jest to związane z tą ustawą o automatach do gry. Ta słynna afera cmentarno- hazardowa

To jest tak, policja do tego lokalu raczej nie przyjeżdża ale jeśli jest Kontrola to wszystkie lokale są zamknięte (ponieważ oni mają cynk).

Pracujesz też w dzień? Kto tam przychodzi? To niebezpieczne miejsce. Tam jest pewnie sporo pieniędzy. Jak by było włamanie, napad, to jakbyś się obroniła? rzuciłabyś pączkiem, czy jabłkiem w bandziora?

W dzień pracuję kto inny. Ja tam się zamykam i po prostu śpię. Dlatego denerwuje mnie brak tych sprzętów, na dodatek jest to w takim miejscu, które nie jest ocieplane. Żadnego kąta do spania (łóżka, telewizora) a tak to bym sobie Kiepskich obejrzała. Nie wiem już co robić, chyba z tego zrezygnuje, spanie na łóżku polowym nie jest wygodne.

jak nieogrzewane, to w zimie za fajnie mieć nie będziesz. Możesz nosić do pracy laptopa i sobie filmy i oglądać przez komp. zawsze to jakaś rozrywka

domagaj się stolika, krzesła, fotela, porządnego łóżka. A jakieś zaplecze socjalne z kuchenką, czajnikiem jest? Zebyś mogła się napić i co zjeść?

A nie możesz poszukać czegoś lepszego i legalnego w Krakowie? Z Myslenic do Krakowa jest pewnie ze 20 km, to niedużo

to nie są warunki do pracy. Inspekcja pracy albo sanitarna kazałaby zamknąć ten zakład.

Zostawili mi 5 tysięcy, taką pulę którą wypłacam klientom, chyba wezmę i z tym ucieknę.... myślicie,że to dobry pomysł, działają nielegalnie, więc nic mi nie zrobią.

To jest praca na czarno, jeszcze ja bym beknęła. Poza tym oni wynajmują ten kiosek od takiej pani, która nie chce dać dostępu do kibla.

No właśnie. jeszcze cie ogłuszą i wsadzą do bagażnika i wywiozą do lasu albo gdzieś daleko i jak wrócisz do domu? Poszukaj pracy w Krakowie w jakiejś knajpie czy agencji turystycznej. Przecież pełno tam tego.

Doskonały pomysł. Byłaś już w Starym Teatrze? Oni tam mają najlepszych i aktorów i reżyserów. Powinni Cię docenić. A może też jako scenarzystka? Twoja twórczość jako Hiszpanina bardzo mi się podobała

Oczywiście. Oni patrzą na talent a Ty niewątpliwie go masz. Przygotuj parę scen ze znanych sztuk, wstaw trochę mordobicia i sukces murowany.

No i jeszcze jedna sprawa, nie znam do końca języka angielskiego. Ale może chociaż byłabym reżyserką teatralną oraz dziennikarką w jakiejś gazecie.