Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kinga03

Arthrotec forte czy zadziałało jak myślicie

Polecane posty

w poniedziałek 18.08 zażyłam arthrotec forte aby poronić 4 X 4. Dodam że byłam w 9 tc. po 3 dawce dostałam mocnych bóli w podbrzuszu leżałam skulona ale jakoś przeżyłam ten ból po jakimś czasie dostałam krwawienia przy sikaniu oraz biegunce wyleciały mi dość duże skrzepy nie miałam się jak temu przyjrzeć przez tą biegunkę miałam także gorączkę było mi zimno aż cała drżałam działo się to w nocy po chwili zażyłam 4 dawkę krwawienie nie ustąpiło. gdy rano się obudziłam ból minął gorączka też wraz z biegunką. 19.08 w południe postanowiłam wziąć kolejną dawkę czyli 4 tabletki bo tyle mi zostało. wystąpiły kolejne bóle tylko już nie takie mocne. po paru godzinach przeszło. dziś kolejny dzień dalej krwawię ale nie tak dużo. przy sikaniu lecą małe skrzepy jak myślicie dziewczyny udało się ?

Gość gość
tylko gin może odpowiedzieć na to pytanie/

dodam jeszcze że wzięłam je dopochwowo. to czyli za parę dni mogę się już wybrać do ginekologa bo podobno do 4 dni powinny się rozpuścić

Gość gość
o boze to straszne...

Gość Alicja_wrocław
Polecam Panią Ewelinę 577 405 474 rano zamówiłam i na drugi dzień był u mnie kurier z przesyłką. Mogłam otworzyć i sprawdzić zawartość przed zapłaceniem. Wszystko było ok, jestem już po kuracji, Pani Ewelina pomogła mi też w trakcie kuracji

Gość Pomocy

Czy jest tu ktoś kto zażywa tabletki arthrotec 4×4