Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka ma egzotyczną urode i nie może opędzić się od facetów...

Polecane posty

Gość gość

piszą nawet do mnie czy moge ich z nią zapoznac :( mnie nikt nie zauwaza :(

Gość gość
Wiesz mam tak samo. Moja koleżanka, no może jest ładna, ale mi też niczego nie brakuje. Oczywiście ma więcej nowych znajomości ode mnie. Dlatego ograniczam z nią kontakty i jest lepiej.

też mam taką koleżankę fakt jest najpiękniejsza w mieście ale przykro patrzeć jak idąc z nią każdy patrzy tylko na nią...

Gość gość
Lubie ją, ale gdy gdzies wychodzimy to wszyscy patrzą na nią, faceci czesto ją zagadują, usmiechają sie :O raz byla sytuacja, bylysmy w centrum handlowym, ona podeszla do punktu pocztowego ja usiadlam na lawce, jakis koles sie dosiadl do mnie i pytal czy jestesmy razem ? ja odpowiedzialam ale jak to razem ? On: to twoja dziewczyna (trzymalysmy sie pod reke) czy kolezanka? Odpowiedzialam, ze kolezanka i on wyskoczyl z tekstem czy dam mu jej nuemr telefonu bo mu sie podoba :O czulam sie fatalnie :( Mnie nikt nigdy nie podrywał :(

ja swoją też lubię ale ona przez facetów nie ma dla mnie czasu a ja nie potrzebuję tyle męskiego towarzystwa co ona więc mam inne kumpele może mniej urodziwe :)

Gość gość
dlatego ja sie nie zadaje z pięknosciami, mialam taką w szkole, miala dla mnie coraz mniej czasu, ciagle rozmawiala z innymi, chodzila na imprezy na ktore mn ie rzadko zapraszano, potem poznala kilka lat starszego faceta i w ogole mnie olała

Gość gość
Hej, Dziewczyny- chciałabym zaprosić Was do nowego sklepu internetowego www.joyfashion.pl . Znajdziecie tam piękne kobiece buty w przystępnych cenach . Zapraszamy równiez na nasz profil na Fb . PS: Nie denerwujcie się :)

Ja też mam koleżankę, która ma duże powodzenie, aczkolwiek nie jestem zazdrosna, bo faceci, którzy ja podrywają nie są w moim typie (albo blondyni albo tanie cwaniaki), poza tym ona jest zawsze lojalna względem mnie i cudowna z niej przyjaciółka :)