Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukanie faceta przez internet jest upokarzajace

Polecane posty

Gość gość

i desperackie

Gość gość
To prawda ale wiekszosc to wie wiec nic nowego nie odkrylos

Szukanie samo w sobie nie jest upokarzające, upokarzające jest zachowanie facetów w internecie, gdzie kobiety traktują jak ... zero zaangażowania, prosto z mostu niemoralne propozycje.

Gość gość
I TAK NAPRAWDĘ TO BEZ SENSU bo przez net każdy może się kreować na Bóg wie kogo a tymczasem może być zerem np130 kg waży a powie że wysportowany :) lub powie Bog wie co a wszystko kpina i nieprawda ...

Gość gość
Szukanie partnera/partnerki w ogóle jest aktem desperacji i jest upokarzające, i to nie ważne gdzie się ich szuka.

Gość gość
Też myślę, ze to jest upokarzające. Założyłam ostatnio konto pod wpływem chwili i z poczucia wstydu chciałam zaraz usunąć :D ale zaczęłam rozmawiać normalnie z jednym gościem, to na razie zachowam.

Gość gość
Ja poznałem swojego byłego przez net i nie żałuję, spędziłam z nim najpiękniejsze 6 lat życia, a potem sama wszystko spieprzyłam :(

Gość gość
fiku miku ma rację mężczyźni w internecie przy poznaniu kobiety po prostu zero zaangażowania tak jak napisałaś ...traktują kobietę tylko i wyłącznie jak przedmiot do zaspokojenia swych potrzeb Ale powiem Ci że i w realu też bardzo często tak bywa a tu w necie po prostu się z tym nie kryją a w realu czasem boją się ujawnić ..

Gość gość
Do mnie na razie zagadują tylko pisząc "hej", "cześć, poznajmy się", "hej, masz ładną grzywkę", ale to pewnie dlatego że mam wpisane miasto i piszą do mnie głównie faceci z tego miasta, to pewnie jest szansa że gdzieś ich spotkam w realu, jakby jakieś zbereźoty pisali to by się potem wstydzili :P

W realu robią podchody, nie mówią prosto w twarz (niby czasem mówią, ale mi się nie zdarzyło), nawet np. taki facet poznany na imprezie jest subtelny, robi podchody, prawi komplementy i nie mówi wprost czego chce, a próbuje uwieść. W internecie nikt nie próbuje uwieść, jeden z setki profili, krótka wiadomość kopiuj-wklej, od razu do sedna, w nadziei, że jak wyśle propozycję do setki, to jedna ot tak przystanie.

Gość gość
wszedzie mozna kogos poznac

Gość gość
Ja ostatnio dostałam taką wiadomość, niby ładnie napisaną, ale właśnie widać że kopiuj-wklej :D śmieszy mnie coś takiego.

Gość gość
nie sądzę, to całkiem niezła metoda dla zabieganych ludzi...tylko portale "matrymonialne" są do niczego.

Gość gość
wiecej mozna poznac przez internet.

Gość gość
w realu można robić to samo może nie na taka skalę i może trochę więcej z tym zachodu nie zmienia to faktu, że też tak można

Gość gość
Najbardzej śmieszą mnie i dziwią zakładane tu topiki typu: przystojny wysoki lat tyle i tyle pozna partnerkę do związku albo romansu albo seksu. I czeka. I robi up co 5 min. I nic. Niektórzy jeszcze troche wabia; kotku dam ci to czego pragniesz, 100% satysfakcji, auu.

Gość gość
Ja nie mam okazji poznawać chłopaków w swoim wieku. Czasem poznaję jakichś na dyskotekach, ale nie ufam tym znajomościom, bo oni zawsze są zalani i kochają wszystkie laski.