Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nasturcja 123

Jak spedziliscie wakacje

Polecane posty

Gość Nasturcja 123

Co porabialiscie przez te dwa miesiace... Urlop, czy praca, a moze szkoła? Cieszycie sie, ze sie kończa, czy na odwrót?

Gość gość
Ja z żoną najpierw dwa tygodnie na Dominikanie, a potem 4 dni w Londynie.

Gość gość
ja w USA I CANADZIE;)

Lato było jak ze snu, chyba tak wygląda cud. Umierałam z miłości do Ciebie. Plaża pełna jasnych barw, ktoś na molo cicho łkał, w życiu trzeba być wolnym człowiekiem. Czekam i wiem, że jeszcze kiedyś Cię zobaczę. Ufam i wiem, że nie utonę w cierpkim winie. Teraz gdy już... Już nie jestem całkiem sama łatwiej mi żyć.

Gość Nasturcja 123
Ja z żoną najpierw dwa tygodnie na Dominikanie, a potem 4 dni w Londynie. x Czyli wiekscosc wakacji w pracy? Bo nie trwaja dwa tygodnie plus 4 dni... :p

Gość gość
Pracowałam i nie miałam ani jednego dnia wolnego przez całe lato. Więc nie zależy mi specjalnie na tym, że się kończy.

Gość gość
Nie jestem nauczycielem, więc nie da się więcej.

Gość gość
moczyłam tyłek w morzu, patrzyłam na plaży nocą na gwiazdy i piłam piwko x x ech, moje marzenie... Juz dobrych pare lat nie byłam nad morzem. W tym roku za to zaliczyłam 8 dni w Karpaczu. Poza tym to siedziałam w domu na dziecku, niestety nie pracuje.

nikt pracujący nie ma 2 m-cy wakacji ma 2 tygodnie ja - część pod namiotem nad jeziorkiem, część w Tatrach

Gość gość
Siędząc w domu. Jak zawsze. Nie ma do kogo wyjśc. Z kim wyjśc. Z kim wyjechać. Nie ma nic. Nie ma nikogo. Nie ma sensu.

Gość gość
Czyli wiekscosc wakacji w pracy? Bo nie trwaja dwa tygodnie plus 4 dni... jezyk.gif x To portal dla dorosłych, a Ci nie mają dwoch miesięcy wakacji :O tylko 2 tygodnie

Gość gość
To portal dla dorosłych, a Ci nie mają dwoch miesięcy wakacji tylko 2 tygodnie x x Napisałam przeciez, ze chodziło mi o lipiec i sierpien. I nie pytałam typowo o urlop, bo mozna przeciez pracowac, i jedzic w kazdy weekend nad jezioro, albo nawet co dziennie po pracy gdzies wybywac jak ktos da rade. Sa tez nauczyciele, i bezrobotni, matki z dziecmi co nie pracuja. a kafe nie jest portalem dla dorosłych, pisze tu tez masa dzieciaków

Gość gość
wakacje spędziłem bardzo intensywnie. Od czerwca do końca sierpnia pracowałem na morzu. Zgłosiłem się do pośrednictwa pracy dla marynarzy http://pracanamorzusopot.pl/ i dostałem pracę na statkach. Praca była bardzo ciekawa, poznałem charakter i specyfikę pracy marynarzy. Jeśli szukacie pracy na wakacje, lub na dłużej to polecam szukać pracy w tym pośrednictwie.