Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co lepiej stały związek czy seks układ

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam co dla mnie lepiej, kobiety mnie nie raz oszukiwały, byłem zdradzony, porzucony, albo jakaś spotykała się ze mną z nudów, przez większość swojego życia po prostu byłem dobry a przez to i często nie szanowany niestety :( bo zawsze wierzyłem, ufałem... . Teraz mam trudny wybór bo znam dwie kobiety ale każda z innego świata, jedna to typ imprezowiczki, lubi ładnie się ubrać, wiem że lubi seks, jak się zgodzę spotykać to będziemy i imprezować i sypiać ze sobą ale bez zobowiązań, ona nie chce się wiązać, po prostu chce faceta do towarzystwa ale jednocześnie wiernego tylko jej. Druga zupełnie inna już się z nią spotykam nie sypiamy ze sobą i jeżeli do tego dojdzie to może za pół roku, nie imprezuje, nie pije teoretycznie bardziej się nadaje na kobietę do życia niż do zabawy, chyba nie lubi seksu i ma niskie libido (ja mam wysokie), nie znam jej dobrze i nie wiem czy z tego w ogóle będzie związek.

Gość gość
zadna bo żadnej nie kochasz

Gość gość
Ile masz lat???????

Gość gość
Mam 27 lat

Gość gość
Takie rzeczy się czuje, a nie że ty się nas pytasz z którą z tych dziewczyn chcesz być

Gość gość
Czuje ? moze i tak ale ja Ci powiem na swoim przykladzie ze mam meza i dziecko i mam 22 lata a przed slubem mialam kochanka i od czasu slubu nie spotykamy juz sie ale wciaz coc do niego czuje bo tesknie ,mysle a to juz minelo dwa lata a bardzo kocham meza lecz maz nie daje mi tego co dawal on czyli dobry seks :-) a gdzie mieszkasz ?