Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY CÓRKA SCHUDNIE? MA SZANSE? CHCIAŁBYM POMÓC

Polecane posty

Gość gość

Ma 18 lat. Waży ok 65 kg przy wzroście 160. Chce jej pomóc schudnąć, bo ma ogromne kompleksy. Na matkę nie ma co liczyć. Dzisiaj jadła: 2 kanapki z salami i żółtym serem gołąbka 4 łyżki smażonej piersi z kurczaka wypiła 4 kawy z eksresu, słodzi łyżkę. Na diedetyka nie mam pieniędzy, a chcę jej szczęścia.

Gość gość
Jak będzie dodatkowo ćwiczyć to na pewno :) Widzę, że córka pije dużo kawy. Ja bym proponowała zamienić ją na SlimCoffee, która wspomaga odchudzanie :)

Salami? Ser zolty? Smazona piers? Odpada Musi sie zdrowiej odzywiac Wejdz na watek przyjazne odzywianie ....grupa wsparcia Tam podaje przykladowy jadlospis diety od dietetyka 1500kcal :-)

Gość gość
2 kanapki z salami i żółtym serem - salami jest tłuste, ser też, a jak to mówią jesteś tym co jesz? tłusta? więc lepiej zamienić salami na chudą szyneczkę, a ser na warzywa!! pomidor, ogórek.. gołąbka - gołąbek jest okej bo to warzywa ryż mięso czy coś takiego 4 łyżki smażonej piersi z kurczaka - no to super, ale dlaczego nie ma do tego warzyw?! wypiła 4 kawy z eksresu, słodzi łyżkę. - 1 łyżeczka cukru to 20 kcal, 4 kawy z cukrem to masz 80 kcal nie potrzebnego cukru. no i po co córce tyle kawy? energia? energię znajdzie w błonniku czyli w warzywach i owocach których ten jej dzisiejszy jadłospis nie zawiera

Gość gość
odpowiadacie na stare tematy??????????

Gość gość
a mozna na bezglutenowej owocowe jogurty ?