Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorgość

Kobiety, czemu prostujecie włosy? Mężczyźni czy wam to się podoba?

Polecane posty

Gość gośćautorgość

Nie rozumiem kobiet, które prostują włosy! Raz na jakiś czas- ok, niech będzie ale ciągłe prostowanie je niszczy! Potem wiszą takie smętne kłaki poniszczone, wysuszone. Jak będzie się chciało 'odstawić' prostownice to nie da rady bo będą tak poniszczone że bez 'wyprasowania' nie będą się układać...Kobiety, czemu to robicie? Loczki i fale są śliczne i urocze!

Gość gość
Jakbym miała loczki i fale to bym się cieszyła, niestety nie mam ani prostych ani fal.

Gość gość
Ale są niemodne :(( Ja mam bardzo kręcone włosy i czasem prostuje ale tak na codzień nisze loki , i niestety jakos to sie nie podoba nikomu, ale ja mam to w d***e

Gość gośćautorgość
Jeśli twoje włosy mają chociaż lekką tendencję do falowania/kręcenia to odpowiednia pielęgnacja i skręt zostałby wydobyty.

Gość gość
Kręcone sie nie podobają z reguły facetom. Kiedyś dopytywałam kolegów i 99% wolała proste włosy najlepiej długie za łopatki i z grzywką na bok.

Gość gośćautorgość
Nikomu się nie podobają loczki? o.O Ja zauważyłam coś odwrotnego. Jak dziewczyna ma wyprostowane włosy- zazwyczaj zero reakcji. Jak któraś ma ładne loczki/ fale- ludzie się zachwycają!

Gość gość
gość dziś - kolegow z gimnazjum pytalas??

Gość gość
Ja bym chciała mieć albo proste albo kręcone:( A mam takie g****o. Ni to proste ni falowane ni kręcone. Gowno. I dbam o nie jak nie wiem.. I pod spodem niby coś się kręci, coś faluje a na wierzchu niby proste.. w ogole beznadziejne są.

Gość gość
Nie z gimnazjum tylko z uczelni. Jakoś nie zauważyłam,żeby facetom szczególnie podobały się kręcone włosy, z reguły lokami zachwycają się kobiety podziwiając je u swoich koleżanek. Faceci czasem chamsko skomentują ,że któraś ma szopę na głowie. Mam jedną koleżankę, która ma bardzo mocny skręt i często jakieś docinki były,żeby się w końcu uczesała albo czy ją piorun trzasnął.

Gość gość
a to zalezy jaki rodzaj kolegow. moi uwielbiaja loki i skret i na ulicy sie obejrza, ale to sa bardziej ludzie artystycznie uzdolnieni i w ogole tacy filozofowie, ale konkretni faceci przy tym, niestety ja mam byle jakie..... a z tymi wlosami prostymi za lopatke z grzywka na bok to wiecie co slyszalam za granica? ze polki to male, krepe, niewywrote z poldlugimi wlosami z grzywka na bok. myslalam ze padne jak to uslyszalam ...

Gość gość
obrzydliwość każda wygląda jak siostra jesteście nuuudne ! totalnie nudne! i głupie :)

Gość gość
Jaka siostra? w sensie,że wszystkie wyglądają podobnie?

Gość gośćautorgość
Gościu z 23,00 muszę się z tobą zgodzić! Według mnie loczki i fale są cudowne. (do koleżanki z góry) Nie chodzi mi o siano i wysuszone, niezadbane włosy tylko o ładne, zadbany loczki/fale.

Gość gość
aja zauwazylam jakas zaleznosc, duzo facetow typ dyskotekowy i umiesniony lubi wlozy proste, a ten typ rockowy i hmmm malo metroseksualny woli burze wlosow, oczywiscie warunek zawsze jeden - zadbane i swieze

Gość gość
dlaczego niektórzy burze loków odbierają rako rozczochranie czy szope? czy to ich popiertolenie? jak inaczej mają wyglądać kręcone włosy?:o

Gość gość
bo kręcone włosy mają większą objętość są bardziej puszyste czasem moga przytłaczać drobną twarz

Gość gość
a czy to więc coś brzydkiego i trzeba na siłe ulizywać sie prostownicą?

Ja tam wolę proste włosy, bardzo mało dziewczyn z kręconymi mi się podoba, z falami już więcej ;) a ja najlepiej się czuje właśnie w wyprostowanych. Czasami je podkręcę, ale efekt nie trwa zbyt długo, takie mam włosy - puszące się, ni to proste, ni falowane. I wcale nie mam zniszczonych włosów, dlatego że o nie dbam, odzywialam je też tzw. keratynowym prostowaniem, no i do pracy muszę mieć związane, więc nie opłaca się całych prostować :)

Gość gość
Proste super

Gdybym miała kręcone włosy, nie prostowałabym ich, absolutnie. Niestety mam takie falowane, są po prostu okropne gdy się ich nie wyprostuje. Prostuje włosy dzień w dzień już około 2 lat.