Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wypowiedzcie sie prosze

Polecane posty

Gość gość

WItam przejde od razu do rzeczy. Mam członka o obwodzie 17cm a wiec bardzo gruby i do tego jest dlugi bo 20cm i teraz takie pytanie. Czy wy byscie chciały kochac się z takim "ogierem" o takim ogonie czy byscie się nie zdecydowaly aby wam facet takiego wlozyl w szparke? Balybyscie się czy jak?

Gość gość
Ja bym się bala takiego kolosa u faceta!! A już anal totalnie odapda.

Gość gośćArletka
nie zaimponujesz mi tym swoim średniakiem. mój ukochany -student marketingu z Nigerii ma dużo większego

Gość gość
Dzieki a ktoś jeszcze się wypowie czy tu sami faceci z małymi siedza ze nie przybywa odpowiedzi?? Mysle ze kobiety nie powinny mieć problemu z odpowiedzia a tymczasem jedna kolezanka cos napisala.

Gość gość
W Nigerii to polowa ludności ma HIV i inne zoltaczki i syfy a wiec ci nie zazdroszczę. Był taki jedennigeryjczyk co zarazal w Polsce celowo panienki ale już niezyje. Zmarl w celi czekając na proces z powodu AIDS.

Gość gość
wiem , ale ten studiuje to jest pewny, zresztą widziałam jego wynik bedania moczu

Gość gość
Haha tez mi cos wynik badania moczu!!!! Żeby wykryc syfa jakiegokolwiek czyli infekcje to trzeba zrobić testy SEROLOGICZNE z krwi!!!

grubość ma znaczenie przede wszystkim. uważam że powyżej 18- 19 cm to już zbyt długi, ale jakbym coś czuła do faceta z takim to pewno bym nie zwiała.

Gość gość
jeżeli to byłby facet na którym by mi zależało i podobał by mi się to pewnie tak

Gość gość
Dla was pewnie dlugosc i grubość maja naczenie, ale co laske spotykam to się boi a tak wogole to po pierwszym razie już nie chce więcej:-( Co ja poradzę ze lubie wejść w szparke po jajka.

Gość gość
Halo moe ktoras forumowiczka jeszcze odpowie. A może za poważny temat to jest dla was bo widze w jakich beznadziejnych tematach się wypowiadacie normalnie az zal.

Gość gość
na kafe same dziewice :D

Gość gość
Te, z niby wielgachną pałą...chyba rozum ci zeszedł do poziomu jaj? Kobieca pochwa jest elastyczna i może się przystosować do każdego rozmiaru penisa pod warunkiem że kobieta jest prawidłowo podniecona. Nie ma czegoś takiego jak za ciasna pochwa albo za duży penis. Są za to zbyt pospieszni faceci w sprawach łóżkowych który chce zamoczyć po dwóch sekundach zdjęcia swoich gaci, i słabo rozpieszczone kobiety. Temat chyba za poważny dla ciebie bo oprócz swojej pały...nic innego nie wiesz.