Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety nie usuwają niechcianych ciąż

Polecane posty

Gość gość

nie potrafię tego zrozumieć ciąża często niszczy życie kobiety lub faceta lub innej kobiety i innej rodziny, nikt tej ciąży nei chce, a jednak dziecko się pojawia niechciane dziecko któe już zawsze będzie żyło z piętnem tgeo że nikt go nie chciał, nikt nie planował, nikt nie kochał, nikt nie czekał na niego z utęsknieniem. Młodym dziewczynom/nastolatkom często to rujnuje życie, edukację... po co rodzą... wystarczy tabletka i po problemie

Gość gość
A ty bylas chciana ? Zrujnowalas komus zycie, ? Radze abys sie wykastrowala - tak profilaktycznie - zeby wiesz nie bylo niechcianej ciazy. Badz szczesliwa ,,spermo-kuwetĄ<< Dno i wodorosty.

Gość gość
pewnie zrujnowałam, rodzice musieli mnie wychować, łożyć na mnie, wyzywić ja nie będe miała dziecka, bo zwyczajnie usunę płód bo wiem, ze za bardzo skomplikowałoby mi życie, a poza tym nei mam ochoty skakać nad dzieciakiem przez 20 lat jak służaca jakaś i robić na niego, mam 1 życie i chcę je przeżyć tak jak chcę a nie jak służka, pomywaczka

Gość gość
Może dlatego, że nie chcą zabijać własnego, nawet nieplanowanego, dziecka. Poza tym można urodzić i oddać od razu do adopcji.

Gość gość
jasne urodzę i oddam, chyba cię pogięło zresztą nie mama zamiaru nic rodzić ani chodzić w ciązy

Gość gość
jasne, urodzić, rozciągnąć sobie co nieco, mieć problem z nietrzymaniem moczu, być nacinaną i zszywaną, mieć paskudną bliznę w miejscu intymnym? pogięło cię?

Gość gość
Bo aborcja jest nielegalna i środowisko równie nie przychylne. Naoglądają się bzdórnych pro life filmików i ciemnogród się szerzy.

Gość gość
ale właśnie potem cierpi to dziecko, które rzekomo uratowały często te dzieci nie sa kochane, są zaniedbane, sponiewierane, bite przez swoich rodziców, mordowane, czy chociażby rodzicie wyzywają sie na nich za zmarnowane życie, ciągłe wrzaski, wzbudzanie poczucia winy itp. a wystarczyło usunąć płód i zaoszczędzić SWOJEMU DZIECKU tyle cierpienia, odrzucenia i uczucia pustki w zyciu

Gość gość
Te naprawdę niechciane ciąże kobiety jak najbardziej usuwają. Nie wiem skąd wniosek, że jest inaczej.

Gość gość
jak to skąd - autorka wie najlepiej czy usuwają czy nie!

Gość gość
ale środki na aborcję farmakologiczną są dostępne w każdej aptece, tylko się dziewczynom tego nie mówi, mają rodzić, być nieszcz ęsliwe, zarobione, ale mają rodzić a spierdalać od mojego brzucha wszystkim niedorobionym katolom

Gość gość
Tez tego nie rozumiem, to powinno być powszechnie akceptowane. Tak jak ludzie są bezwzględni dla ubogich, odrzuconych to się w głowie nie mieści. Po co taki człowiek ma żyć? Jak ciągle dostaje wp*****l

Gość gość
ja jeszcze nie usuwałam nigdy, ale jak się zdarzy ciąza to usunę

aborcja to morderstwo takie dusze takich dzieci potem w niebie stoją w kolejce trzymajac na dłoni miniaturki ich postaci jako dorosłych i czekają aż bóg da im ich dorosłe ciało

Gość gość
Autorko - gratuluję znajomych. W Twoim otoczeniu nie znają antykoncepcji, robią niechiane dzieci, których nie usuwają, tylko całe życie wyzywają, biją, mordują i wypominają. :) Ja poznałam w życiu może ze dwie takie rodziny i była to patologia. W którym rejonie Polski mieszkasz?

Gość gość
17;08 zmień tabletki człowieku

Gość gość
przepisuję tabletki na receptę wielu kobietom, na co dzień obserwuję jakie są styrane, często mówią, że nie chiały dzieci, ale teściowa/mama/sąsiadka itp, wymusiły, ze będą pomagać, bo tatus jak zwykle rączki umywa, niby jest ale to takie widmo i wiadomo, zę ze wszystkim zostaje kobieta sama i skoro wie, z enie chce tego dziecka, że nie ma odpowiedzialnego faceta, to co szkodzi łyknąc tabletkę

Gość gość
Dokładnie, otoczenie przymusza do rodzenia, propaganda boża, a potem kobieta nie dają rady z niczym i umiera po 50 wykończona