Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam cudownego faceta!!!

Polecane posty

Gość gość

Obydwoje wyglądamy dobrze, obydwoje też jesteśmy bardzo zadowoleni ze swoich finansów. I obydwoje jesteśmy normalni, uczciwi, zadowoleni z życia i wdzięczni za to,co mamy - przede wszystkim za siebie! Tobie też się poszczęści:) I jeśli masz zaprzeczać - to proszę, nie pisz nic...

Gość gość
Fajnie, a coś więcej? Np jak długo jesteście ze sobą i skolko macie ljet?

Gość gość
a ja mam zj******o, alkoholika ktory ma mnie w d***e. Zarabiam najnizsza krajowa i siedze z nim bo zarabia wiecej, a ja za najnizsza nie dam rady sie utrzymac (wynajac mieszkanie i zyc) do rodzicow nie moge wrocic i zastanawiam sie, czy nie skoczyc z balkonu i miec wszystko w d***e.

Gość gość
oby tak bylo

Gość gość
poszukaj sobie innego

Gość gość
on ma 35 lat ja 30 znamy się od 5 lat:) jesteście kochani:)

Gość gość
gość dziś ten post z latami ja autorka

Gość 2piotr
jak jest w miarę ustawiony i bogaty a ty ładna i atrakcyjna to ja się nie dziwie. Mało która poleci na niepewnego bez przyszłości dobrego nieskazitelnego orginalnego faceta. Związki jakiekolwiek dzisiaj są uzależnione o tego co kto mam co posiada i jaka ma pozycję. Czyli uczucie dopiero zaistnieje po uzyskaniu tego typu informacji od drugiej strony a wiec miłość jest uzależniona od czynnika ekonomicznego taka jest prawda. Cześć tego się wypiera że to nie prawda gdyby to nie była prawda to mam apel nie odrzucajcie biednych o dobrym sercu facetów no i życzę wszystkim aby takie rzeczy się spełniały w każdym związku :)