Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubus10742

pomocy internauci pilnie szukam pracy

Polecane posty

Gość kubus10742

kochani, jestem matką dwójki dzieci 3 letniej dziewczynki i 10 miesiecznego chłopczyka. Mieszkam u teściowej ale dziś wyrzuciła mnie z domu. przez 4 lata nie pokłóciłyśmy się ani razu a dziś raz a dobrze. proszę pomóżcie nie mam pracy pieniędzy mam na kilka dni. jestem inżynierem budownictwa, mogę projektować, dorabiam sobie korepetycjami z matematyki z fizyki mogę sprzątać cokolwiek niestety musi to byc zajęcie takie żebym pracowała w domu albo była w stanie wynająć nianię dla synka mieszkam koło Rzeszowa błagam pomóżcie mój mail kubus10742@interia.pl

Gość gość
Ile masz czasu do wyprowadzki?

Gość kubus10742
nie wiem narazie zamknęłam się u siebie i prubuję się uspokoić, bo córka zaczyna płakać. na jakiś miesiąc mogę sie wyprowadzić do koleżanki, ale potem będę musiała coś znaleźć dlatego zależy mi na pracy

Gość gość
O co się pokłuciliście?

Gość kubus10742
głównie o mojego męża maminsynka, który oczywiście stanął po jej stronie. wygarnęłam jej wszystko co mnie bolało a on stał i nic ani słowa. po prostu życie mi sie zawaliło gdyby nie dzieci to nie wiem...

Gość gość
Nie wychodź z pokoju,uspokój się,a jutro na spokojnie porozmawiaj z nimi,przedstaw swoje argumenty i postaw warunek,ze jeśli to się nie zmiieni to się wyprowadzisz,daj im tydzień,a Ty w tym czasie załatw sobie pracę i mieszkanie