Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam leki na osteoporoze, próchnice zębów, raka...

Polecane posty

Gość gość

ale i tak mi nie uwierzycie, wiec zachowam te wiedze dla siebie... Zamiast czytac wyniki badan naukowych zajmujecie sie czytaniem głupot, romansideł, jakis twarzy Greya :O

Gość gość
po co piszesz

Gość gość
tak przereklamowane że w obawie przed nim wychodowano rośliny z ograniczoną ilościa tej rozreklamowanej substancji :D

Gość gość
chyba chodziło b17 gerson leczył sorowymi sokami i ostatni coraz wiencej lekazy idziew jego slady nawet w Polsce np ewa Dąbrowska w usa została wydana ksiazka dieta aleluja oparta na bibli przez pastora ktury dzieki bibli wygrał z rakiem bo jadł tylko sórowe jedzenie ja zawsze powtarzałem bóg stworzył pokarm diabeł wymyślił kucharza

Gość gość
Ośrodki w których prowadzona jest Dieta dr Ewy Dąbrowskiej Ośrodek Wczasów Zdrowotnych “U Zbója” 83-316 Gołubie WALDTOUR-REVITA Kaszubskie Centrum Promocji Zdrowia Sp. z o.o. 83-316 Gołubie Ośrodek Rehabilitacyjno - Wczasowy „SOFRA” Sp. z o.o. 76-032 Mielno – Unieście

Gość gość
w tych ośrodkach ona sama prowadzi i dogląda na innym forum wielodzietni tam jedzą i jedna pisze A dziś rozmawiałam z panią, która na wczasach w Gołubiu z postem i z intensywnymi ćwiczeniami i marszami zeszczuplała 15 kilo w dwa tygodnie

Gość gość
a to terz z forum tego jak zywia w tym gołubiu sniadanie Zakwas, owoc, surówka ile wlezie, sok warzywny Obiad Owoc, surówka, cos gotowanego , zupa Kolacja Sałatka owocowa, surowe, pieczone Wodę można pic po pol godzinie od posiłku. Żadnych witamin nie trzeba, wręcz trzeba odstawić jak najwięcej przyjmowanych leków, mój maz odstawił cukrzycowej cukier spadł od razu.

Gość gość
acha to dieta do 800kalori bo powyższe organizm przestawia sie z odrzywiania wewnętrznego na zewnętrzny odrzywianie wewnetrze czyli organizm spala własne sadło uszczodzone komurki wirusy bakterie złogi toksyny uwolnione z tłuszczu zostaja wydalone