Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem_Wolnym_Facetem

Zarejestrowałem się na sympatia.onet.pl

Polecane posty

I teraz szukam kobiety dla siebie.

po kiego wala ci to konto, wez sobie rower, masa dziewczyn na miescie, powiedz jej jakis glupi zart i za 3 godz jestes z nia w lozku... :P

Gość gość
myslisz ze znajdziesz jakąs naiwną na darmowy seks pod pretekstem udawania związku? typowy skurwiel

Gość gość
jaki proponujesz?

Na razie przeglądam profile (zdjęcia) kobiet z mazowieckiego. Zaczynam od 15 lat, a skończę na 25, bo sam mam 25 lat i nie chcę, żeby kobieta była starsza ode mnie. Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 ... no cóż szukam dalej...

Gość gość
gość dziś :D Następna skrzywdzona... :D

Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 ... no cóż szukam dalej...

Gość sosssssss
nie oplaca sie... i tak jesli kogos znajdziesz to ta osoba nie bedzie chetna na znajomosc....norma ale oczywiscie zycze szczescia

Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 18 lat 0/600 ... no cóż szukam dalej...

Gość gość
Co ty chcesz od sweet 15 ....

Gość gość
chyba masz duże wymagania skoro żadna ci się nie podoba

Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 25 lat 0/600 W sumie zerknąłem na 1438 zdjęć profilowych i ŻADNA mnie nie poruszyła. Myślałem, znajdę choć jedną ŁADNĄ kobietę. ... idę spać ... Jutro sprawdzę 18,19,20,21,22,23,24 lat. I dam znać...

Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 18 lat 0/600 25 lat 0/600 W sumie zerknąłem na ponad 2000 zdjęć profilowych i ŻADNA mnie nie poruszyła. Myślałem, znajdę choć jedną ŁADNĄ kobietę. ... idę spać ... Jutro sprawdzę 19,20,21,22,23,24 lat. I dam znać...

Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 18 lat 0/600 19 lat 0/600 25 lat 0/600 W sumie zerknąłem na ponad 2600 zdjęć profilowych i ŻADNA mnie nie poruszyła. ...no cóż szuka dalej (ładnej) kobiety ...

Szukam teraz kobiet w wieku 20-u lat. UWAGA, znalazłem w miarę ładną, ALE nie wiem czy to prawdziwe konto. "dagmara7875" Potrzebuję więcej zdjęć, gdzie widać figurę i mniej makijażu (więcej twarzy).

Wreszcie coś ruszyło kolejna 20-ka to sprawdzenia: "mromonza"

Obecne statystyki poszukiwań: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 18 lat 0/600 19 lat 0/600 20 lat 2/600 25 lat 0/600 Spośród ponad 3000 kobiet wyłoniłem 2, ALE muszę mieć więcej zdjęć, żeby ocenić. Z doświadczenia wiem, że pozory mogą mylić. Niektóre zdjęcie tylko pozornie mogą przedstawiam ładną kobietę. Aby dobrzy wyjść, są na to sprawdzone triki, odpowidnie zbliżenie, kąt, światło, makijaż itp.

Teraz przeglądam 600 21-latek. Zaraz napiszę rezultat. Ma ktoś z Was konto na sympatii?

Obecne statystyki poszukiwań kobiety: 15 lat podoba mi się 0/38 16 lat 0/200 17 lat 0/600 18 lat 0/600 19 lat 0/600 20 lat 2/600 21 lat 1/600 25 lat 0/600 Czyli przejrzałem w sumie ponad 3800 profili, z czego tylko 3 kobiety wydają mi się w miarę ładne. Oto one: mmmtruskawka dagmara7875 mromonza

Gość gość
Taa mromonza nie jest zła, ale też nie tak idealna, żeby być w jakiejś grupie superlasek, więc jestem zaskoczona, że więcej dziewczyn tam nie znalazłeś. Wpisz sobie nicki w google grafikę, laski często mają te same nicki na innych kontach :) Ta mromonza właśnie ma na rmf czy coś inne zdjęcia.

Wykreślam jednak te 3 kobiety. A więc jak na razie ŻADNA mnie nie rusza z ponad 3000 kobiet na sympatii!!!

Gość kawaler31lat
Co za różnica, na sympatii czy innym portalu, w parku w mieście i na przystanku autobusowym, takie same kobiety, ładne zgrabne młode w średnim wieku do wyboru do koloru. Jak się zakocha szalenie to i zaręczyny zerwie :classic_cool:

Ale ja mam bardzo wysokie wymagania, dlatego mam już 26 lat nigdy nie byłem na randce. Co więcej, zauważyłem, że wraz z wiekiem moje wymagania rosną. I niedługo tylko lalki Barbie będą mi się podobały. Podajcie przykład ładnej kobiety, to wam powiem czy mi się podoba.

Gość kawaler31lat
Z lalką Barbie się nie da pogadać, bo cała z plastiku. :classic_cool: A mi z wiekiem to wszystko posiwiało, a kobietę chciałbym cały czas taką samą nie lepszą nie gorszą tylko taką dla mnie :D