Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy, co mam odpisać Ukraince, która podziękowała mi za wsparcie???

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o portal społeczny, nie wiem co mam jej odpisać, przecież nie napiszę: ''nie ma za co''. :(

Gość gość
"Chodz sie poprzytulac"

Gość gość
Też jestem kobietą, podziękowała mi za wspieranie Ukrainy w moich postach. Nie wiem, co mądrego napisać.

Gość gość
A tak konkretnie co to za pomoc? A co jak wspierasz faszyzujacy Prawy Sektor albo oszustow?

Gość gość
Wspieram Ukrainę, pisząc ''jesteśmy z Wami bracia'', nie pozwalam obrażać Ukrainy, itp. Prawy Sektor nie jest faszyzujący, propaganda tak mówi, ale temat nie jest o tym. Pytanie brzmi - jak odpowiedzieć.

Gość gość
Nie masz za co brzmi dobrze, szczególnie jak dodasz, czuję że to mój społeczny obowiązek

Gość gość
''Nie ma za co, czuję, że to mój społeczny obowiązek'' brzmi dobrze?

Gość gość
I co,ze tez jestes kobieta?

Gość onnarodowo
najlepiej podziekuj ukraincom za wolyn i 200 tysiecy pomordowanych POLAKÓW

Gość gość
Skoro jestem kobieta, to nie będę nawiązywała z dziewczyną romansu ;)

Gość gość
''najlepiej podziekuj ukraincom za wolyn i 200 tysiecy pomordowanych POLAKÓW'' własnie przed komentarzami tego typu bronię Ukrainy, jeszcze nie wyszedłeś z 1943r.? skąd w takim razie masz dostęp do internetu?

Gość gość
Chcialem ze znajoma pojechac na walki,ze wesprzec Ukraine. Mamy szkolenia (bez broni palnej!)itp.,ale nw. czy to legalne

Gość gość
Podobno Ukraincy to homofoby

Gość gość
I bardzo dobrze, ze są homofobami. Oni na pewno nie pozwoliliby sobie na tęczę w centrum stolicy. Oj, podpaliliby ją Prawy Sektor razem ze Swobodą ;)

>>>''najlepiej podziekuj ukraincom za wolyn i 200 tysiecy pomordowanych POLAKÓW'' własnie przed komentarzami tego typu bronię Ukrainy, jeszcze nie wyszedłeś z 1943r.? skąd w takim razie masz dostęp do internetu?<<< Masz 100% racji :). Nie powinno się oceniać wnuków, za czyny ich dziadów :(. No chyba, że bardzo chcą brać z nich przykład i jak w Odessie palą żywcem ciężarne kobiety. Matkę mojego znajomego ZAMORDOWALI obecni Ukraińcy i za to, a nie za morderstwa ich dziadów, mam do nich pretensje.

Gość gość
ja tam nie bronie ukrainy... bracia? tak, łączą nas więzy krwi, albo oni nas rżneli, albo my ich

Gość gość
''najlepiej podziekuj ukraincom za wolyn i 200 tysiecy pomordowanych POLAKÓW'' własnie przed komentarzami tego typu bronię Ukrainy, jeszcze nie wyszedłeś z 1943r.? skąd w takim razie masz dostęp do internetu? xx niestety, polacy wyszli ( albo i nie weszli w temat, bo nasze podreczniki o tym milcza). natomiast częsc Ukraincow nie wyszla -a Ukrainie , wlasza zachodniej, np we Lwowie jest bardzo wiele ruchow antypolskich, owszem, w Polsce i w Europie tez sa grupy faszyzujace, ale rzady je jednoznacznie potepiają. Natomiast na Ukrainie władza od lat stawia pomniki banderowskim katom. Nikt z rzadu ukrainskiego nie potepil oficjalnie morderców. Co oczywiscie nie znaczy, ze wszyscy Ukraincy sa zli. Mam zaprzyjaznione Ukrainki i szkoda mi ze cierpia przez durnych politykow. Napisz, że zyczysz jej pokoju i spokoju, tak jak i wiekszosc Polaków.

Gość gość
Zgdzę się z postem powyżej , podziękuj za tych pomordowanych starców, kobiety i dzieci w liczbie 500tys i za te metody - 135 metod upa na zamęczanie polaków, którymi się pozbywali Polaków. tak prawy sektor chce 20 polskich powiatów , jakby zapomniał ,że ukraina to sztudznie stworzone państwo przez Stalina z Polski , Węgier i Rumunii. Pojedź do Lwowa najlepiej sama i spróbuj gadać po polsku , zywa w jednym kawałku nie wrócisz.

Gość gość
a może szuka frajera na obywatelstwo? po ciula wspierasz ukraińców lepiej wesprzyj kresowych Polaków.