Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego matka zabiega o mnie gdy on zerwal

Polecane posty

Gość gość

Zerwal powiedzial ze nie chce kobiety, kobiet. PIOTR jest chory ma dedpresje. Jest po rozwodzie. Bylismy rok razem. Widze po obserwacji,ze niby klnie, nienawidzi bylej a kocha ja. Chodzili razem 8 lat. Wykorzystala go i zdradzila. Laska jest z facetem innym w malzenstwie od paru mc i jest w ciazy. I do rzeczy. Mama Piotrka wydzwania do mnie spotkac sie chce, mowi ze jestem dobra dla jej syna, plotki kawka, ale co? On zerwal! Odwidzialo mu sie. Z jego mama utrzymuje przyjacielskie relacje z nim ot tak kolezenskie, kocham go ale nie przymusze. Nie wiem co robic? Czy rezwac kontakt z ta rodzina? Z nim i jego matka? Zamilczec na zawsze, skoro wiadomo Piotr ma nadzieje na byla...a jego matka uparta, twierdzi,ze ja partia jestem dobra na zone i synowa, ale on nie chce juz o tym slyszec.

Gość gość
On non stop pisze, dzwoni ale jest chlodny, ja mila ale mowie i pisze mu,ze kocham go i ze w d***e mam co twierdzi, wspieram. Nie wiem czy dobrze robie ale nie potrafie inaczej. Wiem,ze to jest z mojej strony milosc. A z jego?! Czy sie blaznie napiszcie! Nie mam nikomu sie wygadac wiec pisze na forum, jako osoby trzecie napewno trzezwo na to spojrzycie i doradzicie!

Gość gość
"z jego mama spac nie bedziesz" a tak serio, jak widzisz ze zwiazek nie ma przyszłosci na sile nie zabiegaj, jesli on da ci jakis sygnał, ze załuje, ze jdnak cos moze z tego byc, daj mu szanse, ale bez zachwytów. jak jestescie dla siebie stworzeni, jakos to bedzie, jesli nie to nie.

Gość gość
Czyli mam zerwac? Definitywnie kontakt z nimi, albo ograniczyc?