Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana koloru włosów

Polecane posty

Gość gość

Witam, Zastanawiam się nad zmianą koloru włosów z czarnego na coś jaśniejszego. Czy według was osobie o typie urody jak na zdjęciu (które wkleję poniżej) pasuje zaproponowany taki kolor włosów? Czy któraś z was przeszła podobną metamorfozę? ;-)

Gość gość
nie ma zdjęcia.

Gość gość
niestety nie mogę przesłać linku bo to niby spam :(

Gość gość
jasniejszy wygladalby lepiej

Gość gość
niee, za jasny. o 2-3 tony ciemniej lepiej by było pamietaj, lepiej zrobić niewielką różnicę i z czasem poglebiac niz trzasnąć sobie z czarnego na blond

Gość gość
Ja trzaslam sobie:-) z czarnego na blond i jestem happy:-)

Gość gość
jeszcze jaśniejszy? ;-) przyznam, że boję się aż tak dużej metamorfozy :-) mam wrazenie, ze czarne wlosy mnie postarzaja :-(

Gość gość
Ale masz k***wską urodę.

Gość gość
wolałabym uniknąć szoku po spojrzeniu w lustro.... :-) mam dość bladą cerę i ciemną oprawę oczu... nie znam się na doborze koloru i nie wiem, czy będzie mi pasował jasny kolor.... ale mam taką ochotę pozbyć się tej żałoby z głowy :D

Gość gość
Dziw/kowata uroda to fakt ale nie o tym jest temat... Kolor włosów nie ma znaczenia, zawsze z ta twarzą będziesz wyglądać wulgarnie, choć blond włosy to potęgują

Gość gość
Mnie tez wszyscy mowili ze w czarnych wygladam zawsze tak powaznie i smutno. Ja zaczelam od ombre i tak stopniowo doszlam do jasnego blondu

Gość gość
patrząc po moich kolezankach rzadko której nagla zmiana koloru włosów przydaje uroku. znaczy one chyba wszystkie uważają ze tak :D

Gość gość
i jak mniemam ta zmiana wyszła ci na dobre? :) czytałam o dziewczynach, które taką metamorfozę przeprowadzają samodzielnie, ale chyba lepiej odżałować kilka złotych i oddać się w ręce profesjonalisty???

Gość gość
poradźcie, gdzie w Wawie można podciąć końcówki włosów, najlepiej Ursynów/Mokotów...zależy mi, aby to na prawdę były tylko końcówki (tak do 1cm) a nie 1/3 długości, niezależnie od stanu włosów...wolę to robić częściej a mniej ścinać :(...

Gość gość
ja sama sobie obcięłam, ze strachu ze mi więcej podetną. jak ma się dłuższe to latwo sie robi, tyle, że ja mam takie kędzierzawe więc nawet jak sie rypne to nie widać, że krzywo ;)

Gość gość
Slysze same pozytywne komentarze, wiec chyba tak:-) no i co najwazniejsze, sama jestem zadowolona, choc przez kilka pierwszych dni po zmianie czulam sie dziwnie:-) nie polecam przeprowadzania takich zabiegow samodzielnie, za duze ryzyko i szkoda wlosow

Gość gość
nie dam rady sama podciąć, sama farbuję...ale podciąć się nie odważę :(