Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda niezadbana kobieta wedlug WAS ?

Polecane posty

Gość gość
nie, to jest twoja subiektywna ocena. Można mieć bladą, ładną skórę. Może ty masz brzydki odcień, przebarwienia itd. Ja mam ładną skórę.

Gość gość
No przeciez blada cera to jest cera zniszczona,no chyba że blada cera jest zrobiona makijazem.

Gość gość
- paznokcie: krzywo przycięte, każdy innej długości, odpadające resztki lakieru, brud - stopy z zarośniętymi grubym naskórem piętami :o blee - brzydkie włosy, tzn. obcięte byle jak, rozdwajające się końcówki, 5 kolorów na głowie i odrosty - ogólny brud, brudne ubrania, niewyprasowane, niedobrane

Gość gość
mam bardzo jasną skórę na całym ciele i liczne pieprzyki nie mogę się opalać ani chodzić na solarium

Gość gość
no tak bo lepiej miec cere o odcieniu biegunki, do tego borsuk na glowie i juz glupie dziunie moga cie przyjac do swojego grona

Gość gość
No to przykro mi narcyzko,mnie nie stać na makijaż ani kosmetyki wiec mam naturalna blada cere a to nigdy nie jest ładne.

Gość gość
czym zniszczona? Ja zawsze miałam bladą cerę, taka po prostu się urodziłam. Nie jest szara, nie jest zmęczona, po prostu ma jasny odcień.

Gość gość
brzydki to masz charakter (skórę może też, nie wiem), ja mam bladą cerę i wyglądam dobrze - ale o nią dbam ;)

Gość gość
Ja tez miałam zawsze jasna cere,ale wiem ze jest bardzo zniszczona,moze stresem?Nie wiem nie znam się.

Gość gość
możliwe, ale to już nie zależy od koloru. Jak próbowałaś się opalać to może też to być problem.

Gość gość
Cały urok tego pieprzonego fotum ,nie znasz mnie a juz oceniasz jaki mam charakter hahaha.

Gość gość
No spaliłam skóre na wakacjach,ale wczesniej tez miałam taka cere brzydka.

Gość gość
na siłę próbujesz mi wmówić, że skoro twoja skóra jest brzydka (czy tam obrzydliwa) to moja musi też taka być bo jest blada. Nie dbałaś o skórę to masz, nawet jakbyś była czarna jak smoła to miałabyś zniszczoną cerę skoro nic z nią nie robisz.

Gość prawictwo pospolite 143
waga ponad 65 kg brak przednich zębów używanie samoopalaczy picie wódki codziennie

Gość gość
I tylko raz w życiu się tak opaliłaś? Do tego dieta, nałogi, ilość alkoholu jaką się pije, ilość snu, stres, to wszystko ma wpływ na naszą cerę.

Gość gość
Zawsze miałam sińce pod oczami,a bo mi sie nie chce latac po sklepach z kosmetykami.

Gość gość
Tylko raz w zyciu,mozliwe ze to przez to mam taka cerę?No nie piję nie palę ale to moze byc przez stres.

Gość gość
Moim zdaniem brak lakieru na paznokciach czy makijażu nie jest jeszcze zaniedbaniem, ale zależy to od stanu tych paznokci i cery. Najbardziej rzucającym się w oczy objawem zaniedbania są według mnie tłuste włosy. Jak się zapomni raz wymasować pięty to nic im się nie stanie, a jak się włosów nie umyje, to od razu się wygląda o wiele gorzej. A widuję czasem kobiety z dosyć nieświeżymi fryzurami. Czasem też wąsate.

Gość gość
to jest akurat genetyczne, plus niewysypianie się i niedobór witamin. Miałabyś je pewnie nawet gdybyś miała ciemniejszą skórę.

noszenie bielizny, która była modna w latach 60-tych dwudziestego wieku

mnie się podoba blada cera, jest ładniejsza niż opalenizna. jak dla mnie. teraz jestem opalona i nie mogę się doczekać aż znów będę jaśniutka. zaniedbanie to dla mnie : odrost na pół głowy, schodzący lakier z paznokci, wiecznie te same ciuchy - dzień w dzień, paradoksalnie - brwi odrysowane od szklanki, nieogolone pachy...

Gość gość
Od razu raczej nie...prędzej stres. Łykaj witaminy, powinno się polepszyć :)

Gość gość
O NIE Ten psychol prawictwo pospolite się uaktywnił wypad !

Gość gość
No nie wiem czy genetyczne,wszystko sie dziejke ze stresu z trybu zycia,nie zle sie zniszczyłam tylko nawet nie wiem jak.

Gość gość
to zmień tryb życia :)

według mnie najgorszym przpadkiem zaniedbania jest nadwaga ..

Gość gość
załamujecie mnie, przy takich kryteriach to i ja jestem niezadbana

Gość gość
Bede musiała:)

Gość GośkaaaByk
Dlaczego chcesz wiedzieć jak wygląda niezadbana kobieta? Nie lepiej zadbać o siebie? Tak, to nie jest łatwe ale jednak możliwe. Ja dużo ćwiczę, piję herbatę antylipidową z tiens 24 com. No i ważne jest, żebyś uważała na to co jesz. Warto również sprawdzać co jest modne. Teraz warto postawić na kolory.

Gość gość
A ja mam gdzieś wasze kanony piękna, ubieram się tak jak mi wygodnie i mam głęboko w odbycie wasze zdanie. Najlepiej wyglądać jak z okładki, kuchnie mieć jak z programu kulinarnego samochodem jeździć najmodniejszym i w ogóle robić tylko to co jest modne nice i trendi dżezi cool. A jak nie masz makijażu to jesteś wieśniara a bez lakieru na paznokciach to obciach do autobusu wsiąść! Ja zawsze myślałam że zadbana kobieta jest zawsze czyta schludnie ubrana i pachnąca ale teraz to już jest pase, bez tapety na twarzy i tipsów nie ma się co namieście pokazywać.