Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mezczyzni nieodzywaja sie przez rok a potem wracaja jakby nigdy nic

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanke chlopak traktowal jak zero, zjawial sie i znikal i tak ponad rok, a jak sie zjawial to wymyslal takie glupie wytlumaczenia ze sie dziwie ze ona mu wierzyla a ma 38 lat, przeplakala przez niego tyle czasu, mowilam zeby go zostawila bo tak dorosly mezczyzna sie nie zachowuje, umawial sie z nia na konkretna godzine a potem nie odzywal sie przez 3 dni, a jak zadzwonil to mowil: a wiesz balem sie ze bedziesz na mnie krzyczec, i tak w kolko, wylaczal tel na tygodnie, miesiace a ostatnio na pol roku, w koncu sie zjawil zamieszkali razem, slubu z nia niechce ale ona powiedziala ze musi szybko zajsc w ciaze z byle kim a ze akurat on sie napatoczyl wiec moja znajoma jest w ciazy, nigdy bym nie pomyslala ze tak jej historia sie skonczy, bo jego wczesniejsze zachowanie to zenada, ale czasem tak bywa, dlatego nie warto radzic nikomu

Gość gość
podziwiam że Ci jeszcze d**y z żalu nie rozerwało..0/10

Gość gość
nie rozumiem, sama mam kochanego meza i nieraz probowalismy moja kolezanke z kims zapoznac, mimo jej 38 lat nigdy nie byla w zadnym zwiazku, nie wiem jaka byla tego przyczyna ale szkoda mi jej bylo bo stala sie zdesperowana, ma nerwice z powodu braku wlasnej rodziny, wiele kobiet ma nerwice z takiego powodu, ale uplyw czasu i brak meza spowodowaly u niej prawie depresje, brala ciagle jakies srodki uspokajajace, ale teraz tez widze ze nie jest zbyt szczesliwa, moze zobaczyla ze zle postapila ale coz jej wybor

Gość gość
Większość kobiet pragnie drania nic z tym nie zrobisz.