Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie blagam poradzcie mi co mam zrobic chodzi o zdrowie

Polecane posty

Gość gość

we wtorek zaczal mnie mocno bolec brzuch ale tak mocno ze jeszcze nigdy takiego bolu nie czulam. okres to pikus, no wiec pojechalam do poradni lekarz mnie zbadal i stwierdzil ze da mi skierowanie na pogotowie z podejrzeniem zapalenia wyrostka. na pogotowiu dali mi zastrzyk i powiedzieli ze jak nie przejdzie do jutra bol to mam jechac do innego szpitala i na izbie mnie przebadaja. no wiec od rana do godziny 18 siedzialam w szpitalu zrobili mi badania ktore nic nie wykazaly, ale dali mi lekarstwa ktore pomogly. jak juz przestalo bolec to stwierdzilam ze zadzwonie do pracodawcy ze moge nastepnego dnia przyjsc do pracy. po tym telefonie weszlam jeszcze na izbe gdzie lekarz dal mi wypis na ktorym byla informacja: "w dniu jutrzejszym kontrola w poradni chirurgicznej" zalecenie zrobienia gastroskopii, a mi na tej wizycie zalezalo ale wczesniej juz powiedzialam szefowej ze przyjde do roboty za dziewczyne ktora musiala za mnie przyjsc. teraz nie wiem czy moge isc z tym wypisem w poniedzielek do poradni czy mnie oleja i powiedza ze teraz to po ptokach.. napiszcie co myslicie zalezy mi na tej gastroskopii bo boje sie ze to moga byc wrzody jak juz zaczelam sie badac to chce posprawdzac wszystko jak jest taka mozliwosc. a ten bol skads sie wzial.

Gość gość
Zdrowie jest najważniejsze , trzeba o nie dbać , kontrolować. Może to wszystko przez stres, albo stres to pogłębia. Nie denerwuj się tak. Musisz oczywiście iść na gastroskopię skoro lekarz zalecił , spróbuj zadzwonić albo iść osobiście i się dowiedzieć kiedy możesz przyjść , powiedz że coś Ci wtedy wypadło , że jakaś nagła sprawa rodzinna czy wypadek i nie mogłaś przyjść , umów się na najbliższa możliwa wizytę , albo najlepiej prywatnie jeśli będziesz musiała długo czekać

Gość gość
ok dziekuje za odpowiedz pytam o to tutaj bo mama mi gada ze teraz to ja sobie moge isc ale nie do poradni. takze chcialam jeszcze was zapytac o zdanie.

Gość gość
ja bym w życiu na gastroskopię nie poszła

Gość gość
ale masz skierowanie na natychmiastową gastro? mi kiedyś kazali czekać 3-4 miechy a też wcześniej byłam z wyroskiem niby :P no ale bólu takiego az nie było teraz to lipa, ale ja bym w tej poradni się dowiedziała, czy gastro dostanę teraz czy nei. bo jak nie to zwykły rodzinny wypisze Ci skierowanie na gastro i se poczekasz albo za 200zł zrobisz prywatnie

Gość gość
bo jak masz ZALECENIE tylko to nie jest ono skierowaniem, dopiero dany lekarz Cię skieruje

Gość gość
no wlasnie mam zalecenie ale jak zobacza wypis to moze to bedzie troche szybciej... a jesli beda robic problemy to trudno wezme skierowanie od lekarza i poczekam :-/ na ta gastroskopie