Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chciał uprawiać seksu na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj umówiłam się z facetem poznanym w internecie, było bardzo miło chodziliśmy sobie po starym mieście, dawno z nikim tak dobrze się nie komunikowałam. Zbierały się chmury więc zaproponowałam mu żeby poszedł do mnie. Zgodził się po czym zaproponowałam mu seks. Wyszedł mówiąc że nawet mnie nie zna i chyba dalej poznawać nie chce bo on szuka kogoś poważnego a nie dziewczyny na jeden raz która idzie do łóżka z kimś kogo zobaczyła pierwszy raz parę godzin wcześniej. Nie rozumiem, większość facetów z którymi się umawiałam to zboczki którym odmawiałam bo niebyli w moim typie, teraz gdy spotkałam kogoś naprawdę pozytywnego odmawia mi. Teraz już nie wiem czy to ze mną czy z nim jest coś nie tak ;/

Gość gość
jakiś pedał, albo nie spodziewał się że zarucha i nie wziął tabletek

Gość gość
Trzeba było go zgwałcić:)

Gość gość
serio pytam, myślałam że wiem czego pragną faceci

boże dziewczyno, trzeba mu było herbaty albo coli nalać, pogadać z nim i umówić się na drugą randkę, poznalaś faceta który chce dziewczyny do związku a pokazałaś się ze strony jednorazówki więc zwiał

noo sytuacja niecodzienna ale i ja takie miałam hehe może nieco inaczej się to potoczyło było to rok temu... byłam z kumplem w plenerze na piwku o dziwo mnie namówił bo ogólnie nie pijam tego świnstwa aloe to był reds żurawinowy więc zrobiłam wyjatek, po alko zawsze chce mi się spać więc poszliśmy do niego położyłam się spać a on mnie obudził żebym się rozebrała zdjełam tylko buty i kurtkę i dalej zasnełam po chwili budzi mnie dalej żebym się rozebrała więc zdjełam bluzkę spudniczkę i rajstopy jak wrócił z łazienki położył się obok nie pamiętam kto kogo obją ale zaczeliśmy się dotykać jednak on nie wykazywał większej inicjatywy więc zasnełam a rano wstałam ubrałam się i mnie odwiózł na przystanek :)

Gość gość
moze mu sie nie podobalas

Gość gość
Miałem podobną sytuację, dziewczyna wydawała się super i sam miałem na nią ochotę, świetnie się dogadywaliśmy, ale jak pod koniec spotkania zaproponowała mi seks, to przeszło mi. Z tym że ja szukałem poważnej relacji, a nie łatwej panienki na raz czy dwa.

Gość oleńka o
Zboczeniec jakis:-O

Gość gość
Mężczyźni dużo mówią, ze chcą ****ać co popadnie a tak na prawdę pragna miłości

Gość gość
Seks z obcą panienką jest strasznie kiepski i nie ważne jest to czy zrobi loda z połykiem i zgodzi się na anal, czy nie. Najlepszy seks jest wtedy kiedy się kogoś kocha i łączy was coś więcej niż tylko ten seks.

Gość
Glupi facet, przeciez dobry seks, to najlepszy mozliwy poczatek zwiazku.

Gość gość
bo miał świadomość, że jak bylibyście już razem a ty spotkałabyś kogoś przystojniejszego od razu byś się puściła ale w sumie mu się dziwię są kobiety do ru*ania i do kochania, pewnie domyślasz sie do której grupy należysz :D

Gość gość
ha gay!!!

Gość gość
Jak zaproponowałaś seks na pierwszej randce, to właściwie mogłaś wcześniej uprawiać seks z masą facetów, skoro to dla Ciebie nie problem seks na pierwszej randce. Dobrze facet zrobił, że Cię zostawił.

Gość gość
ale te baby są głupie nie wiecie że faceci mają 2 miarki według których oceniają kobiety?

Gość gość
Widac facet nie chce puszczalskiej zupelnie jak wysmiewani przez was prawiczki

Gość gość
Ale wy jesteście żałosne, najpierw gadacie że my faceci tylko jajami myślimy a teraz obrażacie tych co nie chcą was piep..yć na pierwszej randce

jakie to ma teraz znaczenie skoro wybuchła wojna :(

Gość gość
Pewnie gość sobie pomyślał że będziesz się puszczać na boku jak najgorsze ścierwo, takim mówimy nie i jedynie co to mógłbym ci kopa w d.pe posłać za takie puszczalskie wybryki

Gość gość
no i dobrze że poszedł po co masz się zadawać z nienormalnym facetem, ja z mężem też zaczęłam znajomość od seksu i co? wytrzymaliśmy z sobą 22 lata, bez zdrad

Gość gość
@up wow, mogę już klaskać?

Gość gość
a ja bym w*****ał i więcej nie napisał