Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że kobiety lubią mnie bardziej niż faceci

Polecane posty

Gość gość

Zawsze tak było i jest także obecnie. Kobiety uwielbiają moje towarzystwo, prawią komplementy i chcą się ze mną kumplować, a faceci... tylko ci nieliczni się mną interesują, i to jeszcze koleżeńsko. Ciekawe, z czego to wynika.

Gość gość
może nie czują w tobie konkurentki

Gość gość
Że jesteś brzydka :D ...koleżanki tylko to cieszy

Gość gość
O żesz, idę jeść kupę :-(

Gość gość
Właśnie nie wiem, w czym rzecz. Zawsze cieszyłam się dużym powodzeniem u kobiet (oczywiście bez podtekstów). Chciały mieć mnie za przyjaciółkę, powiernicę, bywało nawet, że próbowały naśladować(co średnio mi się podobało akurat, bo za wzór się nie uważam, ale tak było), prawiły komplementy, proponowały wyjścia. A faceci? Niby nic do mnie nie mieli, ale nigdy nie czułam się przez żadnego jakoś bardziej lubiana. Tymczasem odkąd pamiętam, zawsze strasznie zależało mi na tym, by faceci mnie akceptowali. Chciałam by mnie chociaż szanowali i mieli za inteligentną i wartą uwagi. Na opinii kobiet nigdy mi nie zależało.

Gość gość
Na temat swego wygląda trudno mi mówić, nie byłabym na tyle obiektywna. Czasami słyszę od dziewczyn, że jestem "ślicznotką", "laleczką" itp., ale że nie pokrywa to się zbytnio z zainteresowaniem płci przeciwnej, nie wierzę w to za bardzo.

Gość gość
Ogólnie to zazdroszczę dziewczynom, które mają dużo kolegów i ostatnio też do tego dążę. Nie muszę się im nawet podobać jako kobieta - chcę po prostu wzbudzać ich szacunek, sympatię i podziw. No dobra, mam na oku kogoś, dla kogo chciałabym być kimś więcej, ale w najgorszym razie wystarczy mi to, że mnie po prostu lubi i szanuje. Boli mnie, że tak nie jest. :(

Gość gość
Prosiłabym o jakieś wypowiedzi. Męczy mnie ten problem od lat i bardzo mocno rzutuje na moim postrzeganiu siebie.

Gość gość
Szkoda, że nikt nie chce porozmawiać. :(